Ανακουφίστε τα ταλαιπωρημένα χέρια σας με ένα πανεύκολο σπιτικό scrub

Βιβή Αγγελάκη
Ανακουφίστε τα ταλαιπωρημένα χέρια σας με ένα πανεύκολο σπιτικό scrub

Θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτά!


Αν έχετε ταλαιπωρημένα χέρια με ξηρό δέρμα, τώρα μπορείτε να φροντίσετε μόνες σας, από το σπίτι σας, να τους αλλάξετε όψη με ένα φυσικό scrub από θαλασσινό αλάτι! Είναι ευκολότερο απ' ότι νομίζετε!

Η προετοιμασία πανεύκολη και το αποτέλεσμα πραγματικά θα σας ανταμείψει! Αποκτήστε λοιπόν λεία και απαλά χέρια με το δικό σας homemade scrub και δεν θα χάσετε!

Θα χρειαστείτε μόνο :
1/2 φλιτζάνι λάδι. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο, αμυγδαλέλαιο, λάδι καρύδας ή όποιο άλλο φυτικό λάδι θέλετε που χρησιμοποιείται για μάσκες ή scrubs!

1 φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι. Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα, μπορείτε να αντικαταστήσετε το αλάτι με ζάχαρη, η οποία είναι πιο ήπια.

10 σταγόνες από αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας. Το αιθέριο έλαιο που θα επιλέξετε για το scrub σας, να ξέρετε ότι εξαρτάται από το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε να δώσετε! Για παράδειγμα η λεβάντα είναι χαλαρωτική, ο λεμονανθός είναι δροσιστικός και το δενδρολίβανο τονώνει!

Εκτέλεση:

Βάλτε το αλάτι σε ένα μικρό μπολ. Προσθέστε το λάδι, ανακατεύοντας καλά με ένα κουτάλι. Ρυθμίστε την ποσότητα του λαδιού έτσι ώστε το μείγμα να μη γίνει πολύ λιπαρό! Στη συνέχεια ρίξτε τις σταγόνες από το αιθέριο έλαιο της αρεσκείας σας!

Κάντε ελαφρύ μασάζ στα χέρια σας με ήπιες κυκλικές κινήσεις για μερικά λεπτά και μετά ξεβγάλτε.
Σκουπίστε ταμποναριστά το δέρμα σας με μία στεγνή καθαρή πετσέτα και είστε έτοιμη!

Διαβάστε ακόμη:

Τριανταφυλλένιο lip balm από τα χεράκια σου!

Λαμπερό πρόσωπο με άρωμα κανέλας!