Δαφνέλαιο: Μια συνταγή «ασπίδα» στο σπάσιμο των μαλλιών σας!

Βιβή Αγγελάκη
Δαφνέλαιο: Μια συνταγή «ασπίδα» στο σπάσιμο των μαλλιών σας!

Δοκιμάστε τη, για ένα λαμπερό αποτέλεσμα στα μαλλιά σας!


Έχουμε τονίσει και στο παρελθόν πόσο θαυματουργικό είναι το δαφνέλαιο για την κόμη μας! Χάρη στις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες, δυναμώνει, αναζωογονεί και δίνει λάμψη στα μαλλιά, που καθημερινά ταλαιπωρούνται και φθείρονται! Ακόμη συμβάλλει στην υγιή και γρήγορη ανάπτυξη τους!

Σας προτείνουμε λοιπόν μια γρήγορη και εύκολη συνταγή με δαφνέλαιο που θα κάνει τα μαλλιά ακόμη πιο πλούσια!

Θα χρειαστείτε μόνο:

150 ml αμυγδαλέλαιο
150 ml καστορέλαιο
20 σταγόνες από το δαφνέλαιο


Η προετοιμασία πανεύκολη και θα σας πάρει μόνο λίγα λεπτάκια!

Προσθέτετε τα τρία αυτά έλαια σε ένα μεγάλο γυάλινο μπουκάλι , ανακατεύοντάς τα καλά. (Αν θέλετε πιο πριν μπορείτε να ζεστάνετε ελαφρώς)
Χρησιμοποιήστε μια ποσότητα ανάλογα με το μήκος των μαλλιών και εφαρμόστε κάθε φορά από τις ρίζες των μαλλιών σας μέχρι τις άκρες , κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο τριχωτό της κεφαλής σας, για περίπου μισή ώρα. Στο τέλος για να ξεβγαλθείτε απλώστε κατευθείαν το σαμπουάν στα μαλλιά σας!

Extra tip : Αν θέλετε μπορείτε να τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια πετσέτα για τουλάχιστον 30 με 40 λεπτά ( ή ακόμη και όλο το βράδυ)και έπειτα να λουστείτε.

Η συχνή εφαρμογή του θα χαρίσει ένα τέλειο αποτέλεσμα στα μαλλιά σας! Το δαφνέλαιο δυναμώνει τους θύλακες των τριχών αποτρέποντας έτσι την τριχόπτωση και συμβάλλοντας στην σωστή ανάπτυξή τους!

Διαβάστε ακόμη:

Λαμπερό πρόσωπο με άρωμα κανέλας!

Τριανταφυλλένιο lip balm από τα χεράκια σου!