Πώς θα επιλέξετε τη σωστή απόχρωση ρουζ;

Βιβή Αγγελάκη
Πώς θα επιλέξετε τη σωστή απόχρωση ρουζ;

Ένα γρήγορο και εύκολο κόλπο που θα σας βοηθήσει!

To ρουζ είναι αναμφισβήτητα must στο μακιγιάζ μας καθώς η σωστή χρήση του μπορεί να χαρίσει στο πρόσωπό μας φυσική λάμψη και ζωντάνια!

Παρά όμως τη συχνή και καθημερινή χρήση του, πολλές φορές το παρακάνουμε είτε επιλέγοντας τη λάθος απόχρωση, είτε βάζοντας υπερβολική ποσότητα, με αποτελέσματα όχι τόσο... κολακευτικά. Πολλές φορές μάλιστα είμαστε στο δίλημμα ανοιχτό ροζ ή ροδακινί; Πώς θα ξέρουμε όμως αν έχουμε επιλέξει το σωστό ρουζ;

Η make up artist, Liliana Volz έρχεται να μας προτείνει ένα κόλπο προκειμένου να καταλάβουμε αν το ρουζ που έχουμε ή πρόκειται να αγοράσουμε ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας μας:

«Βάλτε λίγο από το ρουζ στην παλάμη του χεριού σας και συγκρίνετέ το με το χρώμα που εχουν οι άκρες των δαχτύλων σας. Οι περισσότερες γυναίκες συνηθίζουν να τεστάρουν το χρώμα του ρουζ στο επάνω μέρος του χεριού τους, όμως οι άκρες των δακτύλων έχουν το χρώμα το οποίο είναι το πιο κοντινό με αυτό στα μάγουλά τους!" λέει η Volz.

Όταν βρείτε το ιδανικό ρουζ για τον τόνο της επιδερμίδας σας, προσέξτε πώς θα το φορέσετε: τινάζετε πάντα το πινέλο ώστε να φύγει η πολλή ποσότητα προϊόντος- καλύτερα να ξεκινήσετε με ένα απαλό χρώμα στα μάγουλα και να χτίσετε στη συνέχεια την ένταση, παρά να πέσει μεγάλη ποσότητα που ειναι πιο δύσκολο να αφαιρέσετε μετα, χωρις να χαλάσετε το μακιγιάζ σας.

Διαβάστε ακόμα:

Κάνε τέλειες γωνίες στο πρόσωπό σου όπως η Kim Kardashian!

Πολεμήστε την ακμή με μηλόξυδο!