4 τρόποι για να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα νύχια σας!

Βιβή Αγγελάκη
4 τρόποι για να στεγνώσουν πιο γρήγορα τα νύχια σας!

Για μανικιούρ... express!

Τι πιο βαρετό από τα να περιμένετε με τις ώρες να στεγνώσουν καλά τα νύχια σας! Πολλές φορές μάλιστα μπορεί να έχει περάσει ο απαιτούμενος χρόνος και με μια αδέξια κίνησή σας να καταστρέψετε το mani σας, επειδή το βερνίκι δεν είχε στεγνώσει.

Αν η υπομονή σας λοιπόν αρχίζει να εξαντλείται, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε έναν από τους παρακάτω πανεύκολους τρόπους που πραγματικά θα κάνουν τα νύχια σας να στεγνώσουν πολύ γρήγορα!


1)Παγωμένο νερό

Γεμίστε ένα μπολ με κρύο νερό και προσθέστε αν θέλετε μερικά παγάκια. Βάψτε τα νύχια σας και περιμένετε δύο λεπτά για να σταθεροποιηθεί το χρώμα. Στη συνέχεια, βυθίστε τα στο παγωμένο νερό για περίπου τρία λεπτά. Το παγωμένο νερό στεγνώνει και σκληραίνει το βερνίκι πολύ γρήγορα.

2)Πιστολάκι για τα μαλλιά

Ρυθμίστε το πιστολάκι που στεγνώνετε τα μαλλιά σας στον κρύο αέρα και σε χαμηλή ταχύτητα. Αποφύγετε το ζεστό καθώς η θερμότητα θα εμποδίσει το βερνίκι να σταθεροποιηθεί γρήγορα. Χρησιμοποιήστε το πιστολάκι για πέντε περίπου λεπτά και σε ασφαλή απόσταση από τα νύχια σας.

3)Λάδι

Αφού τελειώσετε το βάψιμο των νυχιών σας περιμένετε 3 λεπτά. Στη συνέχεια, ρίξτε πάνω στο νύχι σας μια σταγόνα (προσοχή μην το παρακάνετε) λάδι ή baby oil και με ένα λεπτό πινελάκι απλώστε τη σε όλη την επιφάνεια του νυχιού σας. Μπορείτε αν θέλετε να βάλετε το λάδι σε ένα μικρό μπουκαλάκι σπρέι και να ψεκάσετε τα νύχια σας με αυτό. Αφήστε για τρία με τέσσερα λεπτά και ξεβγάλτε τα δάκτυλά σας με κρύο νερό.

4)Top coat

Χρησιμοποιήστε ολοκληρώνοντας το mani σας με ένα top coat για γρήγορο στέγνωμα. Αυτό, θα «σφραγίσει» το χρώμα του βερνικιού σας και θα κάνει τα νύχια σας να στεγνώσουν στο πι και φι.

Διαβάστε ακόμα:

Χειροποίητο σαπούνι χεριών με αιθέρια έλαια!

Δεντρολίβανο: H πιο οικονομική λύση για να μακρύνουν τα μαλλιά σας!

DPG Network