Ξυπνήστε χωρίς ψαλίδα στα μαλλιά σας. Δείτε πώς!

Βιβή Αγγελάκη
Ξυπνήστε χωρίς ψαλίδα στα μαλλιά σας. Δείτε πώς!

Γλυτώστε χρόνο και χρήμα!



Θα ήταν ψέμα αν λέγατε πως δεν έχετε ψαλίδα στα μαλλιά σας. Όλες οι γυναίκες έχουμε –άλλες σε μεγαλύτερο, άλλες σε μικρότερο βαθμό- μιας και είναι αναπόφευκτο να τη γλυτώσουμε, όπως τονίζουν αρκετοί κομμωτές. Και αν αυτή τη στιγμή αναρωτιέστε, κοιτώντας τις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών σας, τι είναι αυτό που τις καταστρέφει, θυμηθείτε μερικές από τις στιγμές που χρησιμοποιήσατε πιστολάκι, ισιωτική, ψαλίδι για μπούκλες, που βάψατε τα μαλλιά σας ή κάνατε ανταύγειες, ακόμη και τις φορές που χτενιστήκατε ή βουρτσίσατε τα μαλλιά σας λίγο πιο βίαια και άγαρμπα, επειδή βιαζόσασταν.

Και ενώ ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε μια και καλή είναι να κόψετε τις άκρες των μαλλιών σας, δώστε μια παράταση στον εαυτό σας και εφαρμόστε την παρακάτω πανεύκολη συνταγή που θα κάνει λιγότερο αισθητό το πρόβλημα της ψαλίδας στα μαλλιά σας! Μα φυσικά, επειδή οι περισσότερες γυναίκες, κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν έχετε την πολυτέλεια να αφιερώσετε αρκετό χρόνο για την περιποίηση των μαλλιών σας, σας προτείνουμε αυτή την πανεύκολη συνταγή με 2 μόνο υλικά, που δρα ενώ εσείς κοιμάστε!

Θα χρειαστείτε λοιπόν:

2 κουταλιές της σούπας έλαιο καρύδας
2 κουταλιές της σούπας έλαιο Βιταμίνης Ε


Όσο για την προετοιμασία είναι πανεύκολη!

Σε ένα μικρό γυάλινο μπολ αναμίξτε το έλαιο καρύδας και το έλαιο Βιταμίνης Ε. Ανακατέψτε και ζεστάνετε το μείγμα για περίπου 30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων. Εφαρμόστε το ζεστό μείγμα στις ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών σας και κοιμηθείτε. Αν δε θέλετε να λερώσετε τη μαξιλαροθήκη σας, μπορείτε να στρώσετε μια καθαρή πετσέτα πάνω της ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σκουφάκι μπάνιου. Το πρωί λουστείτε με σαμπουάν.


Η απλή αυτή συνταγή κατά τη διάρκεια της νύχτας, όχι μόνο θα «θεραπεύσει» άμεσα την έντονη ψαλίδα αλλά θα ενυδατώσει και τις ξηρές άκρες σας!

Τα μαλλιά σας θα δείχνουν πιο λαμπερά, λεία και απαλά. Δοκιμάστε τη!

Διαβάστε ακόμη:

Τι πρέπει να κάνετε το διάστημα μεταξύ των αποτριχώσεων;

Σγουρά μαλλιά: 3 τρόποι που θα τα ενυδατώσουν

Φυσικές ανταύγειες; Μπορείτε να τις κάνετε και μόνες σας από το σπίτι!