Γερά νύχια για τις γιορτές; Φτιάξτε μόνες σας το πιο «θρεπτικό» λαδάκι!

Βιβή Αγγελάκη
Γερά νύχια για τις γιορτές; Φτιάξτε μόνες σας το πιο «θρεπτικό» λαδάκι!

Ξεχωρίστε με τα πιο υγιή νύχια!

Ποια γυναίκα δε θέλει να λάμπει αυτές τις γιορτές από την κορυφή έως τα νύχια; Κυριολεκτικά μιλώντας, τα υγιή νύχια, είτε βαμμένα είτε όχι, είναι αυτά που κάνουν τη διαφορά στις εντυπωσιακές εμφανίσεις!

Επειδή όμως, όπως προαναφέραμε, οι γιορτές πλησιάζουν και δε θα θέλατε να βρεθείτε εν μέσω γιορτών με κάποιο σπασμένο νύχι... θα πρέπει από σήμερα κιόλας να ξεκινήσετε να δυναμώνετε τα εύθραυστα νύχια σας με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο: το ειδικό λαδάκι που υπόσχεται να τους δώσει απίστευτη λάμψη!

Θα χρειαστείτε:
ένα άδειο μπουκαλάκι βερνικιού
ελαιόλαδο
έλαιο βιταμίνης Ε

Προμηθευτείτε τη συσκευασία (το μπουκαλάκι) ενός βερνικιού ή απλά χρησιμοποιήστε το μπουκαλάκι από ένα παλιό σας βερνίκι αφού πρώτα το πλύνετε καλά. Ανακατέψτε την ίδια ποσότητα από έλαιο βιταμίνης Ε και ελαιόλαδο σε ένα μπολάκι. Στη συνέχεια τοποθετήστε το μείγμα στο μπουκαλάκι.

Χρησιμοποιήστε το σε καθημερινή βάση -όσο πιο συχνά μπορείτε στα νύχια σας- και πραγματικά θα δείτε διαφορά ήδη από τις πρώτες φορές χρήσεις του.

Το ελαιόλαδο προωθεί την ανάπτυξη των νυχιών, ενώ το έλαιο βιταμίνης Ε λειτουργεί ως φυσικό ενυδατικό και προστατεύει τα πετσάκια και τα νύχια σας από το να γίνουν ξηρά και εύθραυστα.

Λέμε ναι στα υγιή, ενυδατωμένα και δυνατά νύχια αυτές τις γιορτές!

Διαβάστε ακόμη:

Φτιάξτε μόνες σας το πιο τέλειο σαμπουάν για μεταξένια μαλλιά!

Βουρτσάκι μάσκαρα: 4 διαφορετικοί τρόποι χρήσης του!