Το πιο εύκολο scrub για απαλά, λαμπερά, sexy πόδια! (#4#)

Βιβή Αγγελάκη
Το πιο εύκολο scrub για απαλά, λαμπερά, sexy πόδια! (#4#)

#4#Μετράμε αντίστροφα για το 2015 με τις πιο SOS λύσεις στα beauty προβλήματα των ημερών!


Ναι είναι γεγονός : Μετράμε αντίστροφα για τη νέα χρονιά και πολύ χαιρόμαστε γι αυτό! Αποφασίσαμε, λοιπόν, μιας και μας χωρίζουν μόλις λίγες ημέρες από το 2015 να σας δίνουμε καθημερινά DIY λύσεις- μέσα από αυτή εδώ τη στήλη- στα πιο hot προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες γυναίκες αυτές τις ημέρες (και που πραγματικά πολλές φορές μας χαλούν τη διάθεση)! Επομένως, μείνετε συντονισμένες καθημερινά και η επιχείρηση «λαμπερές queens για το 2015» ξεκινά!!!

Ποια γυναίκα δεν θέλει τα πόδια της να λάμπουν και να είναι μαλακά στην υφή τους για την αποψινή της έξοδο; Πόσο μάλλον αυτές τις ημέρες που οι περισσότερες επιλέγουμε να φορέσουμε φορέματα και φούστες. Κι επειδή το να αποκτήσουμε γυμνασμένα πόδια - όπως αυτά πολλών διάσημων κυριών, λίγο αργά το θυμηθήκαμε - μπορούμε να αποκτήσουμε λαμπερά και sexy πόδια πολύ πιο εύκολα και με λιγότερο κόπο!

Η απολέπιση στα πόδια, είναι το κλειδί για μεταξένια, λεία και λαμπερά πόδια, καθώς μας απαλλάσσει από τα νεκρά κύτταρα, κάνοντας το δέρμα μας να λάμπει και να φαίνεται πιο καθαρό!

Βρήκαμε, λοιπόν, το πιο εύκολο, γλυκό scrub που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι μόνες σας, σήμερα κιόλας!

Θα χρειαστείτε:

1 φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη ή την κανονική
2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Μερικές σταγόνες αιθέριο έλαιο (προαιρετικά)


Όσο για την προετοιμασία είναι πανεύκολη!

Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί, ώσπου να δημιουργηθεί μια παχύρευστη πάστα. Χρησιμοποιήστε το scrub, λίγο πριν κάνετε μπάνιο (αφού βρέξετε ελαφρώς τα πόδια σας) , τρίβοντας το στα πόδια σας (μέχρι και τις φτέρνες) με απαλές κυκλικές κινήσεις. Αφήστε το πάνω στα πόδια σας καθ' όλη τη διάρκεια του μπάνιου σας και ξεβγάλτε καλά στο τέλος! Αποθηκεύστε αυτό που έμεινε σε ένα αεροστεγές δοχείο και βάλτε το στο ψυγείο. Στο τέλος μη ξεχάσετε να απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα!

Διαβάστε ακόμη:

Ακμή στην πλάτη; Δείτε τα σούπερ υλικά που θα τη νικήσουν!

Σας χτύπησαν τα παπούτσια σας στο χθεσινό πάρτι; Δείτε πως θα ανακουφιστείτε!