Απαλά και ζουμερά χείλη για το πρώτο φιλί του 2015: 5 tips για να τα αποκτήσετε! (#1#)

Βιβή Αγγελάκη
Απαλά και ζουμερά χείλη για το πρώτο φιλί του 2015: 5 tips για να τα αποκτήσετε! (#1#)

#1#Μετράμε αντίστροφα για το 2015 με τις πιο SOS λύσεις στα beauty προβλήματα των ημερών!

Ναι είναι γεγονός : Μετράμε αντίστροφα για τη νέα χρονιά και πολύ χαιρόμαστε γι αυτό! Αποφασίσαμε, λοιπόν, μιας και μας χωρίζουν μόλις λίγες ημέρες από το 2015 να σας δίνουμε καθημερινά DIY λύσεις- μέσα από αυτή εδώ τη στήλη- στα πιο hot προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες γυναίκες αυτές τις ημέρες (και που πραγματικά πολλές φορές μας χαλούν τη διάθεση)! Επομένως, μείνετε συντονισμένες καθημερινά και η επιχείρηση «λαμπερές queens για το 2015» ξεκινά!!!

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από το 2015 και τι πιο όμορφο, η χρονιά να μπει συντροφιά με τους δικούς σας ανθρώπους, με ανθρώπους που πραγματικά σας αγαπούν, πόσο μάλλον με το σύντροφό σας! Ακόμη, όμως κι αν δεν τα καταφέρετε (λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων), ένα ζεστό χαμόγελο και μια αγκαλιά με το διπλανό σας- ακόμη κι αν δεν τον ξέρετε- θα σας γεμίσει χαρά! Και φυσικά... το αποψινό party θα είναι το party της χρονιάς και εσείς θα λάμπετε! Ένα από τα σημεία-κλειδιά της αποψινής μας εμφάνισης, είναι αν μη τι άλλο, τα όμορφα και ζουμερά χείλη. Βρήκαμε, λοιπόν, τα 5 βήματα- tips για να τα αποκτήσετε!

1ο βήμα: Απολέπιση

Χρησιμοποιήστε μια μαλακή οδοντόβουρτσα για να κάνετε απολέπιση απαλά στα χείλη σας ή χρησιμοποιήστε ένα scrub χειλιών. Η απολέπιση θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα στην επιφάνεια των χειλιών σας και να αποκτήσετε ξανά ζουμερά χείλη. Η πιο απλή συνταγή για απολέπιση είναι με λεπτή κρυσταλλική ζάχαρη, μέλι και ελαιόλαδο.

2ο βήμα: Μασάζ

Απλώστε μια μικρή ποσότητα γλυκό αμυγδαλέλαιο ή ελαιόλαδο και κάντε μασάζ στα χείλη σας. Αφήστε το όση περισσότερη ώρα μπορείτε!

3ο βήμα: Ενυδάτωση

Πόσο μάλλον τώρα που είναι χειμώνας τα χείλη μας σκάνε και γίνονται πιο ξηρά. Για να απαλλαγείτε από τα σκασμένα χείλη, χρησιμοποιήστε μια ενυδατική κρέμα χειλιών ή το lip balm σας-κατά προτίμηση με κύρια συστατικά το μέλι ή το γάλα στα χείλη- και απλώστε τη σε όλη την επιφάνεια των χειλιών σας. Αφήστε τη για τουλάχιστον 20 λεπτά.

4ο βήμα: Φυσική τόνωση χειλιών

Τονώστε τα χείλη σας με φυσικό τρόπο, χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα από έλαιο μέντας ή κανέλας στα χείλη σας.

5ο βήμα: Φυσικά ροζ, ομοιόμορφα στο χρώμα χείλη

Για να απαλλαγείτε από τυχόν λεκέδες από το κραγιόν ή σκούρες κηλίδες στα χείλη σας και να τα καθαρίσετε, χρησιμοποιήστε ένα μείγμα από χυμό λεμονιού και μέλι πάνω στα χείλη σας για 15-20 λεπτά και ξεπλύνετε.

Διαβάστε ακόμη:

Σας χτύπησαν τα παπούτσια σας στο χθεσινό πάρτι; Δείτε πως θα ανακουφιστείτε! (#6#)

Ακμή στην πλάτη; Δείτε τα σούπερ υλικά που θα τη νικήσουν! (#5#)

Το πιο εύκολο scrub για απαλά, λαμπερά, sexy πόδια! (#4#)

Ο απόλυτος οδηγός για λαμπερή επιδερμίδα μέσα στις χριστουγεννιάτικες διακοπές! (#3#)

Εξαφανίστε τις ραγάδες πριν μπει το 2015! (#2#)