Φτιάξε εύκολα: Το τέλειο ponytail με όγκο στην κορυφή!

Φτιάξε εύκολα: Το τέλειο ponytail με όγκο στην κορυφή!

Ένα χτένισμα-μπαλαντέρ που λατρεύουν οι stars

Αν αγαπάς το ponytail όμως α) «σκαλώνεις» στο flat του χτενίσματος ή β) τα μαλλιά σου δεν είναι και τόσο πυκνά, ακολούθησε τα βήματα που σου προτείνουμε και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο: ponytail με υπέροχο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού, απαλά waves που κάνουν τα μαλλιά να δείχνουν ακόμα πιο πυκνά- και ένα tip –έκπληξη από τo Garnier Fructis στο τέλος!

1. Πάρε λιγο αφρό για όγκο, λίγο περισσότερο από ένα μεγάλο καρύδι, και άπλωσέ το σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα μέχρι την άκρη.
2. Αν έχεις αφέλειες, στέγνωσέ τις πρώτες με μια στρογγυλή βούρτσα και πιστολάκι, και με κατεύθυνση προς τα πίσω- μακριά δηλαδή από το πρόσωπό σου- για να τους δώσεις τη φορά που θέλεις. Ρίξε το κεφάλι μπροστά και στέγνωσε τα υπόλοιπα μαλλιά με το πιστολάκι.
3. Αφού στεγνώσουν, χώρισε τα μαλλιά σου σε τούφες, τύλιξέ τα σε θερμαινόμενα ρόλει και στερέωσέ τα με clips. Αν δεν έχεις θερμαινόμενα ρόλει, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα σίδερο και να περάσεις τις τούφες για να δημιουργήσεις μπούκλες.
4. Στη συνέχεια, πέρασε τα δάχτυλά σου ανάμεσα στις μπούκλες ώστε να τις «χαλαρώσεις» και να δώσεις μια όμορφη, ανέμελη κίνηση.
5. Με μια πλατιά βούρτσα και με απαλές κινήσεις, κρέπαρε ελαφρά τις ρίζες των μαλλιών σου- δεν θέλεις να τα ταλαιπωρήσεις, μόνο να τους δώσεις ελαφρύ, φυσικό όγκο.
6. Στη συνέχεια πιάσε τα μαλλιά σε ponytail, ψηλά στο κέντρο του κεφαλιού.
7. Τέλος, με τα δάχτυλά σου, σπρώξε ελαφρά τα μαλλιά προς τα μπρος, για λίγο ακόμα όγκο- και είσαι έτοιμη!


Bonus tip: Καλή η δεξιοτεχνία στο styling και τα σχετικά προϊόντα, όμως το μυστικό για απόλυτη επιτυχία βρίσκεται ένα βήμα πριν: στην φροντίδα των μαλλιών με τα κατάλληλα προϊόντα. Αν, λοιπόν, διαπιστώνεις πως τα μαλλιά σου χρειάζονται ένα χέρι βοηθείας για να γίνουν πιο πυκνά και δυνατά, δεν έχεις παρά να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς την νέα, ομώνυμη σειρά Garnier Fructis από... τώρα!

garnier products 22 12

Η σειρά Fructis Πυκνά και Δυνατά, συνδυάζει το μόριο Fibra Cyclane με Εκχυλίσματα Ροδιού- ένα θαυματουργό «κοκτέιλ» που μέρα σε οδηγεί στα υπέροχα, λαμπερά, πλούσια μαλλιά που ονειρεύεσαι! Η σειρά περιλαμβάνει Σαμπουάν και Κρέμα Μαλλιών, Μάσκα Βαθιάς Θρέψης, Ορό για τις Άκρες αλλά και δύο πολύτιμα προϊόντα stylling, το Σπρέυ και τον Αφρό για Πλούσια Μαλλιά!