Εξαφανίστε τους μεγάλους, ορατούς πόρους από το πρόσωπό σας, σε χρόνο dt!

Βιβή Αγγελάκη
Εξαφανίστε τους μεγάλους, ορατούς πόρους από το πρόσωπό σας, σε χρόνο dt!

Με τις 2 πανεύκολες συνταγές!


Αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, τότε το πιο πιθανό είναι να έχετε επίσης μεγάλους, ορατούς πόρους. Πριν τρέξετε, λοιπόν, να χρησιμοποιήσετε κάποιο καλλυντικό προϊόν για να τους καμουφλάρετε, η φύση, σας προλαβαίνει και σας δίνει 2 συνταγές αντιμετώπισής τους, που φυσικά θα σας γλιτώσουν και από πολλά έξοδα!

Για την πρώτη συνταγή θα χρειαστείτε:

2 αυγά
χυμό λεμονιού

Η προετοιμασία της πανεύκολη! Προσθέστε μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού στα ασπράδια δύο αυγών. Ανακατέψτε καλά, ώσπου να ομογενοποιηθεί το μείγμα και απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας. Αφήστε τη να απορροφηθεί για μερικά λεπτά και ξεπλύνετε με δροσερό νερό.
Ο συνδυασμός αυτός, όχι μόνο θα μειώσει τους πόρους στην επιδερμίδα σας , αλλά θα βοηθήσει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων της και του σμήγματος.

Για τη δεύτερη συνταγή θα χρειαστείτε:

λεμόνι
χυμό ανανά

Ανακατέψτε μαζί το 1/2 φλιτζάνι χυμό ανανά με το χυμό μισού λεμονιού. Μουσκέψτε ένα καθαρό βαμβακερό πανί ή ένα κομμάτι βαμβακιού στο μείγμα και στη συνέχεια τοποθετήστε το στο πρόσωπό σας για 5 λεπτά. Στο τέλος, μην ξεχάσετε να ξεπλύνετε με δροσερό νερό!

Ο ανανάς έχει ένζυμα που βοηθούν να καθαρίσει και να συσφίξει η επιδερμίδα σας. Παράλληλα, ο συνδυασμός του με το χυμό λεμονιού, που έχει φυσική στυπτική ιδιότητα καθιστά το μείγμα θαυματουργό!

Διαβάστε ακόμη:

Απαλλαγείτε από την ακμή βράδυ, με τη δύναμη του νυχτολούλουδου!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να καθαρίσετε τα πινέλα του μακιγιάζ σας!(+video)