Πώς θα καταλάβεις τι τύπο ακμής έχεις;

Βιβή Αγγελάκη
Πώς θα καταλάβεις τι τύπο ακμής έχεις;

Δες τον τρόπο που μπορείς να την αντιμετωπίσεις

Το άγχος που καταλαμβάνει όλες εμάς τις γυναίκες- από τα μαθητικά μας χρόνια έως και τώρα - κάθε φορά που ερχόμαστε αντιμέτωπες με ένα σπυράκι, αποτέλεσαν αφορμή για να παρακολουθήσω με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση της νέας ανανεωμένης σειράς καταπολέμησης της ακμής της Frezyderm, ac–norm.

Εκεί έμαθα από την κυρία Χρυσούλα Γκούσκου, φαρµακοποιό και Quality & Training Manager της ελληνικής εταιρείας Frezyderm, πως ανάλογα με την ένταση των συμπτωμάτων, η ακμή χαρακτηρίζεται σε ήπια, μέτρια και σοβαρή:

Η ήπια ακμή χαρακτηρίζεται από: υπερβολική λιπαρότητα , λιγότερα από 20 μαύρα ή λευκά στίγματα και λιγότερα από 15 σπυράκια.

Στη μέτρια ακμή κάνουν την εμφάνισή τους 20-100 μαύρα ή λευκά στίγματα, 15-50 σπυράκια, ενώ οι δερματικές συνολικές βλάβες μπορούν να ξεκινήσουν από 30 έως 120.

Τέλος, στη σοβαρή ακμή εμφανίζονται φλεγμονώδεις κύστες και οζίδια, ερυθρότητα, ουλές και δυσχρωμίες.

Όπως εξήγησε η ίδια, οι ανάγκες του λιπαρού, με τάσεις ακμής, προσώπου είναι ιδιαίτερες και απαιτούν εξειδικευμένη προσέγγιση, γι αυτό το λόγο η Frezyderm, σχεδίασε μια νέα, καινοτόμα, εναλλακτική θεραπευτική πρόταση για την αντιμετώπιση όλων των συμπτωμάτων της ακμής χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες- ακόμη και για παιδιά, εγκύους και θηλάζουσες!

Η σειρά ac-norm είναι η δερμοκαλλυντική φροντίδα του λιπαρού και όλων των τύπων ακνεϊκού δέρματος που λειτουργεί ως αυτόνομη και ολοκληρωμένη θεραπεία αλλά συνεργεί και με τη φαρμακευτική αγωγή που θα καθορίσει ο δερματολόγος. Με σύγχρονες φόρμουλες και άριστα ανεκτές από το δέρμα συνθέσεις, τα προϊόντα της σειράς προσφέρουν με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια καθαρή επιδερμίδα, καθώς είναι μη φαγεσωρογόνα, δερματολογικά ελεγμένα και δεν περιέχουν parabens.

Ac-Norm key 5d1c6

Η σειρά είναι βασισμένη σε 2 πολύ σημαντικές καινοτομίες: την τεχνολογία Optimized Delivery (αποτελείται από προϊόντα καθημερινού και βαθύ καθαρισμού, κρέμα συνολικής αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της ακμής, προϊόντα ενυδάτωσης και σμηγματορρύθμισης, αντηλιακή προστασία, περιποίηση για τα χείλη και κάλυψη των ατελειών) και την καινοτομία Medilike (αποτελείται από τις ac-norm Medilike Effect 1, 2 και 3 για τον για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της ήπιας, μέτριας και σοβαρής ακμής αντίστοιχα).

Ac-Norm Medilike key f01f0


Δέρμα, χωρίς ακμή; Τώρα είναι δυνατόν με την ολοκληρωμένη σειρά ac-norm!