Argan Oil: 4 λόγοι για να γίνει το νέο μυστικό ομορφιάς σας αυτό το χειμώνα!

Βιβή Αγγελάκη
Argan Oil: 4 λόγοι για να γίνει το νέο μυστικό ομορφιάς σας αυτό το χειμώνα!

Εσείς τις γνωρίζετε αυτές τις ιδιότητές του;

Το argan oil (έλαιο αργκάν) παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου argan, που ευδοκιμεί στο Μαρόκο και είναι γνωστό παγκοσμίως εδώ και εκατοντάδες χρόνια, για τις ευεργετικές ιδιότητες του κυρίως στη φροντίδα του προσώπου , του σώματος και των μαλλιών. Η μεταξένια πυκνή υφή του χαρίζει άμεση ενυδάτωση ενώ δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί ως ο «υγρός χρυσός» της ερήμου!

Πάμε να δούμε όμως τέσσερις ιδιότητες του argan oil που θα το καταστήσουν καλύτερο φίλο της ομορφιάς σας, κατά τη διάρκεια αυτών των χειμερινών μηνών.

- Κρατά αναζωογονημένη την επιδερμίδα

Η επιδερμίδα μας τώρα το χειμώνα είναι επιρρεπής στο σκάσιμο, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών . Το argan oil προστατεύει από το κρύο και τον αέρα, επαναφέρει την υγρασία στις ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες, χαρίζοντάς τους μια απίστευτη απαλότητα και λάμψη. Μπορείτε να εφαρμόσετε το έλαιο αργκάν στο πρόσωπο, το λαιμό και όπου αλλού θέλετε, αφήνοντάς το να απορροφηθεί πλήρως.

- Κάνει τα μάτια πιο φωτεινά, «σβήνοντας» τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Οι μαύροι κύκλοι δεν έχουν εποχή, ούτε εμφανίζονται σε συγκεκριμένη ηλικία. Αυτό το χειμώνα δοκιμάστε να εξαφανίσετε τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια με argan oil. Απλώστε στην περιοχή κάτω από τα μάτια και εφαρμόστε αν θέλετε μετά από λίγο την κρέμα ή τη λοσιόν ειδικά για τα μάτια σας.

- Ενυδατώνει τις σκασμένες φτέρνες

Οι φτέρνες μας τώρα το χειμώνα ταλαιπωρούνται πιο πολύ, εξαιτίας των κλειστών παπουτσιών. Ενυδατώστε τις , λοιπόν, με argan oil που τονώνει την κυκλοφορία του αίματος στα πόδια και ανακουφίζει τα κουρασμένα πόδια. Για θεαματικά αποτελέσματα φροντίστε να κάνετε πιο πριν μια απολέπιση με ένα scrub.

- Δίνει ένα χεράκι στα χεράκια σας

Είναι σύνηθες φαινόμενο τα χέρια μας τώρα το χειμώνα να αποκτούν μια πιο τραχιά υφή. Φροντίστε τα , λοιπόν, με ένα μόλις έλαιο, το argan oil, που θα τα αφήσει απαλά, με μια βαθιά αίσθηση ενυδάτωσης.

Ξηρά μαλλιά που φριζάρουν συνεχώς; Η αλόη θα σας σώσει!

Κάντε το μπούστο σας να φαίνεται μεγαλύτερο με τη βοήθεια του μακιγιάζ!