Καστορέλαιο : Το μυστικό για πυκνά φρύδια

Βιβή Αγγελάκη
Καστορέλαιο : Το μυστικό για πυκνά φρύδια

Δείτε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε

Όποιο και αν είναι το μέγεθος των φρυδιών σας, οι περισσότερες από εσάς θα έχετε παρατηρήσει πως σε κάποια σημεία τα φρύδια σας δημιουργούν αντιαισθητικά «κενά» ή δείχνουν άτονα! Πριν καταφύγετε όμως, σε κάποια καλλυντική λύση ή makeup tricks που συνήθως θα δώσουν μια προσωρινή λύση στο πρόβλημά σας... δοκιμάστε κάτι φυσικό, απλό και φυσικά ανέξοδο!

Το καστορέλαιο, είναι σίγουρα ένα από τα πιο θαυματουργά έλαια για τα μαλλιά, που αποτελεί μάλιστα το βασικό συστατικό πολλών καλλυντικών. Από τα αρχαία κιόλας χρόνια είναι γνωστό, μιας και συμβάλλει στη γρήγορη ανάπτυξη των μαλλιών και ως εκ τούτου κάνει τα φρύδια και τις βλεφαρίδες πιο «γεμάτες» και δυνατές.

Ο τρόπος εφαρμογής του είναι πολύ εύκολος:

Λίγο πριν κοιμηθείτε εφαρμόστε μια ποσότητα από καστορέλαιο πάνω στα φρύδια σας. Μπορείτε είτε να εμποτίσετε makeup pads είτε να τοποθετήσετε το καστορέλαιο σε ένα καθαρό μπουκαλάκι μιας άδειας μάσκαρα- ακόμη και με μια μπατονέτα- με προσοχή βέβαια να μην «τρέξει» το έλαιο στο πρόσωπό σας.

Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε βράδυ για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα.

Αν πάλι θέλετε μια ακόμη πιο εντατική φροντίδα, εφαρμόστε το καστορέλαιο όποια στιγμή της ημέρας θέλετε, κάνοντας απαλό μασάζ σε κάθε φρύδι σας για λίγα λεπτά και αφήστε το για μισή ώρα. Στο τέλος, χρησιμοποιήστε χλιαρό νερό και ένα ήπιο καθαριστικό για να το ξεπλύνετε.

Και σε αυτή την περίπτωση, η εφαρμογή θα πρέπει να γίνεται σε καθημερινή βάση για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Σκιές ματιών: 5 makeup tips για τέλεια και με διάρκεια εφαρμογή

To mani που ξεχωρίσαμε αυτή την εβδομάδα και μπορείς να κάνεις και εσύ!