Ψαλίδι στις βλεφαρίδες

Ψαλίδι στις βλεφαρίδες

Μη φοβάστε. Δεν θα τι κόψετε, θα τις γυρίσετε.

Για να πετύχετε έντονες καμπύλες στις βλεφαρίδες σας υπάρχει ο τρόπος που ακούγεται ανορθόδοξος αλλά δεν είναι: το ψαλίδι.


Γιατί μπορεί να λέμε ψαλίδι, αλλά αυτό το ψαλίδι δεν κόβει! Οι άκρες του έχουν δύο μαλακά σημεία μέσα στα οποία εγκλωβίζονται οι βλεφαρίδες και καθώς κλείνετε τα δύο σκέλη του ψαλιδιού αυτά πιέζουν τις βλεφαρίδες, δίνοντας τους κλίση προς τα επάνω.


Αν τα μαλακά μόρια – σαν μαξιλαράκια- που υπάρχουν στην άκρη του ψαλιδιού, νιώσετε ότι έχουν σκληρύνει, πράγμα που μπορεί να γίνει με το πέρασμα του χρόνου ή ακόμη χειρότερα ξεφτίζουν, που μπορεί να γίνε με την πολλή χρήση, δεν χρειάζεται να πετάξετε το ψαλίδι. Αρκεί να πάρετε ανταλλακτικά για αυτά τα σημεία.


Υπάρχει μία αρχή που δεν πρέπει να την αγνοείτε για να πετύχετε τις πιο γυριστές βλεφαρίδες, χωρίς όμως να τις τραυματίσετε ποτέ. Πρώτα τις γυρνάτε και μετά τις βάφετε. Σε αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή έχετε μάσκαρα και χρησιμοποιήσετε ψαλίδι κινδυνεύουν να τραυματιστούν και να σπάσουν.


Όσο για το σημείο που πρέπει να τοποθετείται το ψαλίδι είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στη βάση των βλεφαρίδων. Είναι λίγο σαν να τους κάνετε styling αλλά μόνο με εργαλεία. Τα προϊόντα ακολουθούν και φυσικά αναφερόμαστε στη μάσκαρα