Ποια είναι η «ιδανική» ώρα για να ξυρίσετε τα πόδια σας;

Βιβή Αγγελάκη
Ποια είναι η «ιδανική» ώρα για να ξυρίσετε τα πόδια σας;

Ναι υπάρχει...

Η Άνοιξη έχει μπει εδώ και κάμποσο καιρο, όμως η καρδιά και το μυαλό όλων βρίσκεται ήδη στο καλοκαίρι! Και φυσικά όσο περνάει ο καιρός, το καλσόν, τα μακριά παντελόνια και γενικότερα τα «βαριά» χειμωνιάτικα outfits δίνουν τη θέση τους σε πιο αέρινα, αποκαλυπτικά σύνολα τα οποία δεν επιτρέπουν την ύπαρξη τριχοφυΐας!

Η αποτρίχωση επιβάλλεται μιας και κάτι λιγότερο από απαλό και λείο αποτέλεσμα στα πόδια, δυστυχώς δε συγχωρείται και φυσικά δεν κρύβεται. Όσες ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που συνεχίζουν την παραδοσιακή, γρήγορη μέθοδο με το ξυραφάκι τότε αυτό το άρθρο σας αφορά άμεσα.

Και ναι αγαπητές μου, το ξύρισμα θέλει το timing του (όπως και πολλά άλλα πράγματα στην καθημερινότητά μας)... και ποιος να το περίμενε οτι θα υπήρχε και «ιδανική» ώρα για να ξυρίσετε τα πόδια σας, προκειμένου να πετύχετε ένα super λείο και απαλό αποτέλεσμα.

Το να ξυρίσετε τα πόδια σας το βράδυ, πριν κοιμηθείτε, προβάλλει ως η ιδανκότερη λύση-ώρα στο δίλημμα ξύρισμα το πρωί ή το βράδυ! Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια του ύπνου τα πόδια πρήζονται ελαφρώς και αυτό κάνει τις τρίχες να μπαίνουν πάλι πίσω στους θύλακές τους.

Έτσι, αν θέλετε ένα βαθύ και αποτελεσματικό ξύρισμα, που θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και super βελούδινη υφή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξυριστείτε αποβραδίς!

Stay tuned γιατί τις επόμενες μέρες ακολουθούν tips για το σωστό ξύρισμα!

Διαβάστε ακόμη:

Λιπαρή επιδερμίδα τέλος με ένα υλικό από την κουζίνα!

«Παίξτε» με την υφή του mani σας με αυτό το απίστευτο τρικ!