4 hairstyles της Μπέττυς Μαγγίρα που μπορείς να κάνεις και εσύ αυτή την Άνοιξη!

Βιβή Αγγελάκη
4 hairstyles της Μπέττυς Μαγγίρα που μπορείς να κάνεις και εσύ αυτή την Άνοιξη!

Ανοιξιάτικες λύσεις για εύκολα και εντυπωσιακά χτενίσματα...


Ένα απλό αξεσουάρ και συγκεκριμένα μια κορδέλα, ήταν αρκετή για να κάνει τη διαφορά στην απλή κοτσίδα της Δέσποινας Βανδή στην εμφάνισή της στο « The Voice» και φυσικά να δώσει ένα μάθημα σε όλες εμάς!

Καταρρίπτοντας τον μύθο που θέλει μια γυναίκα να πετυχαίνει εντυπωσιακά hairstyles περνώντας άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη, τα hair accessories μπορούν να δώσουν έναν εντελώς διαφορετικό αέρα στην εμφάνισή σου, με λίγες μόνο κινήσεις.

Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να μετατρέψεις το πρωινό χτένισμα του γραφείου, σε ένα πιο απογευματινό, λιγότερο επίσημο. Και επειδή η Άνοιξη απαιτεί χρώμα, ανάλαφρα χτενίσματα και outfits, αυτή τη φορά πηγή έμπνευσής μας ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα, μια από τις πιο στιλάτες ελληνίδες παρουσιάστριες.

Maggira b 21373

Δες, λοιπόν, τα 4 hairtsyles που δοκίμασε η παρουσιάστρια της εκπομπής « Όλα Παίζουν» και μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και για τις δικές σου ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Επιλέξτε όποιο χτένισμα σας αρέσει περισσότερο ανάλογα με το στυλ σας!

dgyjhftyi 11f68

1. Άνοιξη σημαίνει μακριά από αυστηρώς στυλιζαρισμένα χτενίσματα. Πείτε ναι στα χαλαρά, beachy waves που αν μη τι άλλο φέρνουν μια καλοκαιρινή δροσιά στο όλο look σας.

rthdtgjh 044fb

2. Πολλές γυναίκες το θεωρούν το απόλυτο ανοιξιάτικο hair accessory και όχι άδικα... το half turban είναι η τέ-λει-ο, ενώ μπορεί να φορεθεί τόσο με πιασμένα τα μαλλιά (εδώ σε χαμηλό κότσο)...

yuktuyk 221d6

3. όσο και με τα μαλλιά απλά κάτω. Άλλος ένας λόγος να το λατρέψετε; Η τέλεια λύση για τις bad hair days σας!

gfhjfghj 94a6e

4. Προτιμάς κάτι πιο διακριτικό, κάτι πιο boho; H λεπτή κορδέλα που μπορείς να φορέσεις είτε στα μαλλιά σου, είτε όπως εδώ η Μπέττυ στο μέτωπό σου είναι μια καλή εναλλακτική λύση που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες!

Εσείς ποιο επιλέξατε;