Αυτό είναι το φυσικό υλικό που μπορεί να αναζωογονήσει τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας!

Βιβή Αγγελάκη
Αυτό είναι το φυσικό υλικό που μπορεί να αναζωογονήσει τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας!

Δύο σε ένα... και εντελώς φυσικά!

Αγαπάμε τα φυσικά προϊόντα καθώς αποτελούν ένα μοναδικό θησαυρό όχι μόνο για τη διατροφή και γενικότερα την υγεία μας αλλά και για την ομορφιά μας. Πολλές φορές από αυτή εδώ τη στήλη σας προτείνουμε εντελώς φυσικές συνταγές με υλικά που έχετε όλες στο ντουλάπι της κουζίνας σας και πραγματικά μπορούν να δώσουν μια αποτελεσματική λύση σε πολλά beauty προβλήματά σας!

Ένα από τα υλικά που μπορεί να αναζωογονήσει παράλληλα τόσο τα μαλλιά όσο και την επιδερμίδα σας είναι και το μηλόξυδο! Πάμε να δούμε πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην καθημερινότητά σας.
Στην επιδερμίδα του προσώπου σας:

Χάρη στον όξινο χαρακτήρα αλλά και στις αντισηπτικές ιδιότητές του, το μηλόξυδο, διατηρεί το επίπεδο του pH του δέρματος, αλλά και ελαχιστοποιεί το μέγεθος των πόρων, μιας και τους καθαρίζει από σκόνη ή οποιαδήποτε βρωμιά τους φράζει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμείξετε ίση ποσότητα μηλόξυδου με νερό σε ένα μπουκάλι. Εμποτίστε λίγο βαμβάκι στο μείγμα και εφαρμόστε ταμποναριστά σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό σας. Μπορείτε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε χυμό αγγουριού αντί για νερό για πιο απαλό αποτέλεσμα. Αυτό το τόνερ προσώπου θα συσφίξει την επιδερμίδα σας κάνοντάς την παράλληλα πιο λαμπερή μιας και ενεργοποιεί τιε διαδικασίες αποτοξίνωσης του οργανισμού.

249b1cafb8e43f6d22afddf3d40c55af d2e8c

Στα μαλλιά σας :

Το μηλόξυδο μπορεί να αναζωογονήσει τα μαλλιά σας ενώ παράλληλα μπορεί να σας απαλλάξει γρήγορα και ανέξοδα και από άλλα προβλήματα που αντιμέτωπίζετε με αυτά (πιτυρίδα, τριχόπτωση, ακόμη και ψείρες από το κεφάλι των παιδιών). Για να επαναφέρετε στα μαλλιά σας τη χαμένη τους λάμψη, η λύση είναι απλή: Χρησιμοποιήστε το μείγμα μηλόξυδου με νερό (ίσες ποσότητες) ως τελευταίο ξέβγαλμα μετά το λούσιμό σας. Αυτός ο τρόπος χρήσης του μηλόξυδου στα μαλλιά σας συμβάλλει και στην πιο γρήγορη ανάπτυξή τους!