Η πιο εύκολη bohemian πλεξούδα του Καλοκαιριού είναι σίγουρα αυτή!

Βιβή Αγγελάκη
Η πιο εύκολη bohemian πλεξούδα του Καλοκαιριού είναι σίγουρα αυτή!

Ο hair expert της Kérastase, Σταμάτης Καραΐσκος, δείχνει βήμα-βήμα πώς να πετύχεις και εσύ, μόνη σου, το πιο hot χτένισμα της σεζόν.

Όταν το ανέμελο, boho style συνάντησε τις πλεξούδες... τότε η Άνοιξη (και το Καλοκαίρι) ήρθε στα μαλλιά μας! Περίεργες, ανέμελες, girly, κλασικές, bohemian, οι πλεξούδες είχαν την τιμητική τους στα fashion shows αγαπημένων οίκων μόδας αποτελώντας την πιο hot πρόταση για τα μαλλιά μας αυτή τη σεζόν.

Και επειδή όπως πολλά άλλα πράγματα και τα μαλλιά θέλουν τον ειδικό τους... δεν υπάρχει ωραιότερη αίσθηση από το να αφήνεσαι στα χέρια αυτού του ανθρώπου που ξέρεις οτι θα «μεταμορφώσει» τα μαλλιά σου σε κάτι παραπάνω από αυτό που φανταζόσουν, δείχνοντάς του απλά μια φωτογραφία με τo αγαπημένo σου bohemian braid!

Στην προκειμένη περίπτωση στα χέρια του Σταμάτη Καραΐσκου, Ambassador της Kérastase αλλά και καλλιτεχνικού διευθυντή της Haute Coiffure. Και κάπως έτσι έφτασα στον Πειραιά, στο Sadhu hair και ξεκίνησε η επιχείρηση bohemian braid... η οποία πραγματικά είναι πιο εύκολη από οτι φαντάζεσαι και γίνεται μέσα σε 5- 6 λεπτά!

Για να το διαπιστώσεις και μόνη σου, σού έχουμε όλα τα βήματα αλλά και τα tips που μας έδωσε ο Σταμάτης για να την πετύχεις και εσύ!

Extra bonus: Το νέο spray της Kérastase Matérialiste, το πρώτο spray-gel της σειράς Couture Styling, για απόλυτο όγκο στην τρίχα, που ενισχύει τη διάμετρό της από τη ρίζα μέχρι τις άκρες- αυτό το προϊόν θα γίνει το δεξί σου χέρι στο styling των μαλλιών σου!

1IMG 2701 f9885

Εφαρμόστε το Μatérialiste σε βρεγμένα μαλλιά που θα κάνουν το styling ακόμη πιο εύκολο ενώ πολύ σημαντικό- το λέω από προσωπική εμπειρία- δεν βαραίνει την τρίχα. Ψεκάστε (περίπου 8-10 ψεκασμούς)και χτενίστε από τις ρίζες μέχρι τις άκρες .

2IMG 2715 51596

Στεγνώστε τα μαλλιά σας με πιστολάκι (αν θέλετε ανάποδα για extra όγκο) ή αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά, αν έχετε περισσότερο χρόνο.

3-4IMG2616-2617 dbbbf

Χτενίστε τα μαλλιά σας και φέρτε τα από τη μια πλευρά. Στη συνέχεια πιάστε τα μαλλιά σας σε μια πλάγια χαμηλή κοτσίδα και στερεώστε χαμηλά στη βάση με ένα λαστιχάκι.

5ΙΜG2627-2629-2632 d4db7

Πάρτε μια μικρή τούφα από την κοτσίδα και τυλίξτε γύρω από τα λαστιχάκι έτσι ώστε να το καλύψετε πλήρως.

6IMG 2634 e3270

Αρχίστε το πλέξιμο της κοτσίδας από μέσα προς τα έξω, όπως κάνετε με μια απλή πλεξούδα.

7IMG2638-2639-2640 7ed40

Στερεώστε με ένα λαστιχάκι.

8IMG2641-2642-2644 0f565

Ανοίξτε την πλεξούδα με τα δάκτυλά σας, όσο περισσότερο μπορείτε και θέλετε, για πιο έντονο ή μη boho αποτέλεσμα.

9IMG2663-2667-2669 9817a

«Χαλάστε» την πλεξούδα σας και παράλληλα ψεκάστε με το Μatérialiste για πιο organic και bohemian αποτέλεσμα αλλά και έξτρα όγκο στα μαλλιά. Αυτό είναι και το σημείο- «κλειδί» τονίζει ο Σταμάτης Καραΐσκος: «Αφήστε τα μαλλιά σας χαλαρά και ανέμελα. Δεν πειράζει να πετούν ακόμη και μικρά τριχάκια».

IMG 2668 eac53

Και συνεχίζει: «Είναι η ιδανική πλεξούδα για όλους τους τύπους μαλλιών που με τη βοήθεια του Kérastase Μatérialiste θα κάνει ακόμη και τα υπερβολικά λεπτά, χωρίς όγκο και δύσκολα στο styling μαλλιά να μοιάζουν πλούσια και λαμπερά!»

kerastage res 18 05 30bed

Sadhu hair: Ακτή Κουντουριώτου & Ουίλσωνος 15-17, Πειραιάς

http://sadhu-hair.com/

Facebook: Sadhu Hair

Instagram: Sadhu Hair