Οι πιο ροκ πλεξούδες της Άνοιξης είναι αυτές & δες πώς να τις πετύχεις και εσύ!

Βιβή Αγγελάκη
Οι πιο ροκ πλεξούδες της Άνοιξης είναι αυτές & δες πώς να τις πετύχεις και εσύ!

Ακολούθησε βήμα-βήμα τις οδηγίες 

Ψάχνεις για αυτό το χτένισμα που θα δώσει ένα rock αέρα στην όλη εμφάνισή σου, ακόμη και στην παραλία; Βαρέθηκες τις κλασικές πλεξούδες και θέλεις κάτι το ιδιαίτερο για την κόμη σου;

Εμείς τα κορίτσια του Queen.gr είχαμε τις ίδιες απορίες- ανησυχίες με εσένα και με χαρά μοιραζόμαστε μαζί σου, το χτένισμα- κλειδί για τις πιο ροκ εμφανίσεις μας αυτή την Άνοιξη- Καλοκαίρι! Πρόκειται για 4 πλεξούδες – δύο ολλανδικές, δύο γαλλικές, τις οποίες κάναμε εναλλάξ.

Δοκιμάσαμε λοιπόν και σου παρουσιάζουμε τον τρόπο για να πετύχεις και εσύ μόνη σου (ή και με παρέα- μπορείς να βάλεις την κολλητή σου, την αδερφή σου ή την κομμώτριά σου) το παραπάνω super χτένισμα! Ιδανικό τόσο για μακριά μαλλιά , όπως της Δήμητρας εδώ, όσο και πιο κοντά μαλλιά.

Χώρισε τα μαλλιά σου στη μέση, σε δύο ίσα τμήματα και στη συνέχεια χώρισε σε άλλα δύο επιμέρους.

1fghdgfh 8ec17

Ξεκίνησε σε αυτό το σημείο το πλέξιμο με τις ολλανδικές πρώτα πλεξούδες στη μέση. (Στα άκρα κάναμε δύο κλασικές γαλλικές πλεξούδες, ενώ στη μέση δύο ολλανδικές- δηλαδή ανάποδες γαλλικές.) Πάρε τρία τμήματα μαλλιού και διασταύρωσε τα δύο, ενώ το τρίτο πέρασέ το από κάτω. Σε κάθε τούφα που πλέκεις, να προσθέτεις και άλλο ένα τμήμα μαλλιού από τα αριστερά και εναλλάξ. Στερέωσε στο τέλος με ένα λαστιχάκι.

2dhgdfgh d78e9

Συνέχισε με την κλασική γαλλική στην άκρη. Πρόσεξε το πλέξιμό σου να είναι όσο πιο σφιχτό γίνεται.

3fhdfgh 03df9


Μπορείς να επαναλάβεις την ίδια διαδικασία και από την άλλη πλευρά.

DSC 0073 3959d

Σε αυτό το σημείο, αφού ολοκληρώσεις τις πλεξούδες, άρχισε από κάτω προς τα πάνω να ανοίγεις με τα δάκτυλά σου τις πλεξούδες σε όλο τους το μήκος, για πιο boho αποτέλεσμα.

5fghdfgh f20d2

Είσαι έτοιμη!

1908212 10206685628603088 9091978377342521237 n 2bb33
DSC 0171 d73a5

Φυσικά, ευχαριστούμε την Έλσα και τη Βίκυ για τα super χτενίσματα που κάναμε στο κομμωτήριό τους, Witchcraft αλλά και τη φωτογράφο μας Μαριάμ Ντανά.

Μοre Info:

Witchcraft Καλαμών 6, Περιστέρι.

f.b. επικοινωνία: Witchcraft