Κάντο μόνη σου: Spray με αλατόνερο για τέλειους beachy κυματισμούς!

Βιβή Αγγελάκη
Κάντο μόνη σου: Spray με αλατόνερο για τέλειους beachy κυματισμούς!

 Εύκολα και οικονομικά...

Είναι το απόλυτο hairlook του καλοκαιριού, χωρίς αμφιβολία. Τα beachy waves είναι αυτό το χτένισμα που εκτός του οτι ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, μοσχοβολά καλοκαίρι! Εύκολο και γρήγορο, μπορεί να συνδυαστεί από τις πιο απλές, έως και τις πιο βραδινές εμφανίσεις σου, χαρίζοντάς ένα sexy, boho αέρα στο όλο look.

Κι αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το πετύχεις μόνη σου και με με όσο το δυνατόν πιο οικονομικό τρόπο... αυτό το DIY spray για τα μαλλιά με κύριο συστατικό το αλατόνερο είναι το απαραίτητο εργαλείο στα χέρια σου!

709f93dbdd92514238abfcb8c59db539 d3cc9

Για να φτιάξεις το δικό σου spary, λοιπόν, θα χρειαστείς:

1 φλιτζάνι χλιαρό νερό
2 έως 4 κουταλάκια του γλυκού αλάτι θαλάσσης
1 κουταλάκι του γλυκού gel για τα μαλλιά ή gel αλόης
1/2 κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο ή conditioner- κι αυτό γιατί πρέπει να εξισορροπηθεί η ξηρότητα- αφυδάτωση που προκαλείται από το αλατόνερο στα μαλλιά.
Μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων της αρεσκείας σου– αν θέλεις για πιο μυρωδάτο αποτέλεσμα

Η προετοιμασία θα σου πάρει μερικά λεπτά:

Γέμισε ένα μπουκάλι βαποριζατέρ με 1 φλιτζάνι νερό. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις χλιαρό νερό για να διαλυθεί καλύτερα το θαλασσινό αλάτι και το λάδι ή το conditioner. Πρόσθεσε το gel αλόης και τα υπόλοιπα υλικά και ανακαίνισε καλά, μέχρι να διαλυθούν όλα τα συστατικά. Μπορείς να φυλάξεις το hair spray το στο ψυγείο για 2-3 μήνες.

3ebbde39758b8f6b175d43ef16aa1fbc 029a9


Όσο για το πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις... Απλά ψέκασε μια γενναιόδωρη ποσότητα σε βρεγμένα ή στεγνά μαλλιά και άρχισε να τα « δουλεύεις » με τα χέρια σου. Το θαλασσινό αλάτι θα δημιουργήσει μια messy υφή στα μαλλιά σου και φυσικά τα beachy waves.