Λαμπερά χείλη τη Λαμπρή από τον make-up artist της L’Oreal Paris, Δημήτρη Γιαννέτο

Λαμπερά χείλη τη Λαμπρή από τον make-up artist της L’Oreal Paris, Δημήτρη Γιαννέτο

Επιλέξτε το χρώμα του κραγιόν σας για το πρωί και το βράδυ.

«Τα επιβλητικά, έντονα, ζωντανά χρώματα έγιναν καθημερινή πραγματικότητα ξανά» εξηγεί ο make-up artist της L'Oreal Paris, Δημήτρης Γιαννέτος. «Μπορείτε να απολαύσετε όχι μόνο το κλασικό κόκκινο αλλά και το πορτοκαλί, το φούξια, το μοβ, το καφέ και φυσικά τις διάσημες μπεζ αποχρώσεις» συμπληρώνει.


«Ξαναδημιουργήστε τον εαυτό σας καθημερινά μέσα από τα χρώματα στα ρούχα, στα μαλλιά, στα καλλυντικά και στα κραγιόν σας» προτρέπει.


«Το πρωί είναι ωραίο να φοράτε ένα φυσικό nude κραγιόν, όπως συνηθίζει να κάνει η μεγάλη σταρ Beyonce με το Color Riche No 381 της L'Oreal Paris. Είναι το καταλληλότερο για ένα πρωινό, φυσικό μακιγιάζ. Διαλέξτε τη Nude απόχρωση που σας ταιριάζει και βγείτε για τα τελευταία ψώνια σας» προτείνει ο make-up artist Δημήτρης Γιαννέτος.


«Το μυστικό για να αναδειχθεί το nude κραγιόν σας, είναι μία τερακότα, όπως η Galm Bronze της L'Oreal Paris» αποκαλύπτει ο Δημήτρης. «Επίσης, θα πρέπει να κρατήσετε την ένταση στα μάτια χαμηλά» συνεχίζει.


«To No 377 ένα κοραλοκόκκινο που φοράει η Laetitia Casta και το Νο288 που φοράει αντίστοιχα η Freida Pinto, ένα δυνατό φούξια για τις πιο τολμηρές, από το Color Riche της L'Oreal Paris είναι πολύ καλές επιλογές για το βράδυ της Ανάστασης». H Rachel Weisz αντίστοιχα φοράει το nude No 231 και το μοβ Νο 287 από τα Color Riche.


«Έχετε κατά νου ότι αν η επιδερμίδα σας είναι σκουρόχρωμη, αν είναι για παράδειγμα σταρένια με κίτρινο, τότε πρέπει να αποφύγετε τα έντονα κραγιόν».


«Το μεγάλο όπλο σας, πάντα, είναι η έντονη μάσκαρα. Χρησιμοποιήστε την Million Lashes Extra Black και εφαρμόστε την με κίνηση ζιγκ-ζαγκ με έμφαση στη βάση των βλεφαρίδων και όχι στις άκρες» λέει ο Δημήτρης Γιαννέτος. «Όταν μπαίνει πολύ μάσκαρα στις άκρες, οι βλεφαρίδες μοιάζουν σαν κλαδιά. Μην το κάνετε» συμβουλεύει ο Δημήτρης.