Ελαιόλαδο: 4 τρόποι να το χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου!

Βιβή Αγγελάκη
Ελαιόλαδο: 4 τρόποι να το χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου!

Ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σου...

Είναι ένα από τα φυσικά προϊόντα που πραγματικά δε λείπει εύκολα από την κουζίνα μας. Το ελαιόλαδο, όμως, εκτός από τη μεγάλη διατροφική του αξία, μπορεί να δώσει τη λύση σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινή μας beauty ρουτίνα. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι αποτελεί βασικό συστατικό σε αρκετές diy μάσκες ομορφιάς!Βρήκαμε , λοιπόν, 4 τρόπους που μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στα μαλλιά μας και να έχουμε super αποτελέσματα ανάλογα με τις ανάγκες μας!


- Ψαλίδα- Κατεστραμμένες άκρες


Άπλωσε μια μικρή ποσότητα ελαιόλαδου στις ταλαιπωρημένες, αφυδατωμένες άκρες των μαλλιών σου λίγο πριν κοιμηθείς και λούσου την επόμενη μέρα.


- Πιτυρίδα


Ανάμειξε πολύ καλά σε ένα μπολ το χυμό λεμονιού με ελαιόλαδο και άπλωσε τη μάσκα στα μαλλιά σου- κυρίως στο τριχωτό της κεφάλης- 30 λεπτά πριν λουστείς.

- Λάμψη και αναζωογόνηση

Εφάρμοσε μια ποσότητα ελαιόλαδου στα στεγνά μαλλιά σου και στη συνέχεια σκέπασέ τα με ένα shower cap. Χρησιμοποιήσε το πιστολάκι – φορώντας ακόμη το σκουφάκι- για να τα στεγνώσεις απλά. Ξέβγαλε ως συνήθως και θα δεις πως τα μαλλιά σου έχουν μια καταπληκτική λάμψη!

- Extra ενυδάτωση

Πρόσθεσε λίγες σταγόνες ελαιόλαδου στο conditioner σου- πρόσεξε μην το παρακάνεις- και χρησιμοποίησε το ως συνήθως! Θα δώσει μια extra ενυδάτωση στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά σου!