Φτιάξε μόνη σου το φυσικό conditioner που χρησιμοποιούν στα μαλλιά τους οι αδερφές Olsen!

Βιβή Αγγελάκη
Φτιάξε μόνη σου το φυσικό conditioner που χρησιμοποιούν στα μαλλιά τους οι αδερφές Olsen!

Η Mary-Kate & η Ashley Olsen βάζουν στα μαλλιά τους το δικό τους conditioner και σου έχουμε τη συνταγή!

Η αλήθεια είναι, πως πάνε πολλά χρόνια από τότε που τις θυμόμαστε ως δύο χαριτωμένα δίδυμα κοριτσάκια. Οι αδερφές Olsen, σήμερα, μεταξύ άλλων είναι σχεδιάστριες μόδας, (μάλιστα φέτος πήραν το βραβείο υψηλής ραπτικής του Council of Fashion Designers of America (CFDA), συγγραφείς, επιχειρηματίες με τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να έχουν αποκτήσει πολλά- πολλά μηδενικά.


Κι όμως, παρόλο που θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν όποιο ακριβό προϊόν ήθελαν στα μαλλιά τους, η Mary-Kate και η Ashley Olsen εμπιστεύονται τις μαγικές δυνάμεις της φύσης για να αναζωογονήσουν τα μαλλιά τους, χρησιμοποιώντας το δικό τους, diy conditioner.


Ο διάσημος κομμωτής τους, Mark Townsend, αποκάλυψε στο περιοδικό Allure, τη συνταγή για το conditioner που φτιάχνει ο ίδιος και οι διάσημες αδερφές χρησιμοποιούν σε εβδομαδιαία βάση, δίνοντάς μας όλες τις λεπτομέρειες!


Για να κάνεις και εσύ το σπιτικό conditioner των αδερφών Olsen θα χρειαστείς:


-200 γραμ. λάδι καρύδας
-1 κουταλιά της σούπας έλαιο jojoba
-1 κουταλιά της σούπας έλαιο macadamia
-1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο
-1 σταγόνα έλαιο καρότου (αν έχεις σκούρα μαλλιά)*
-1 κουταλάκι του γλυκού έλαιο βιταμίνης Ε

* Sos tip: Αν είσαι ξανθιά, απόφυγε να χρησιμοποιήσεις το έλαιο καρότου, μιας και μπορεί να «λεκιάσει» το χρώμα των μαλλιών σου.

Για την προετοιμασία θα πρέπει να ανακατέψεις πολύ καλά όλα αυτά τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μπορείς να εφαρμόσεις το μείγμα όχι από τις ρίζες αλλά από το μέσο των μαλλιών σου και προς τις άκρες.


Κι αν αναρωτιέσαι γιατί χρησιμοποιούνται τόσα έλαια... θα πρέπει να ξέρεις πως το μυστικό αυτού του diy conditioner κρύβεται ακριβώς σε αυτά: Τα έλαια εισχωρούν βαθιά στην τρίχα και χαρίζουν ένα σούπερ-ενυδατικό αποτέλεσμα στα μαλλιά.


Ο Townsend συνιστά την εφαρμογή του conditioner μια φορά την εβδομάδα είτε ως μάσκα ή πριν το λούσιμο για επιπλέον προστασία.