Βαζελίνη: Κι όμως, μπορεί να λύσει 5 χειμωνιάτικα beauty προβλήματά μας!

Βιβή Αγγελάκη
Βαζελίνη: Κι όμως, μπορεί να λύσει 5 χειμωνιάτικα beauty προβλήματά μας!

Εύκολα, γρήγορα, οικονομικά!

Είναι γεγονός πως η βαζελίνη αποτελεί ένα πολύ οικονομικό, multitasking προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και φυσικά να δώσει τη «σωτήρια» λύση σε πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας: Από τα πιο πρακτικά ζητήματα -αν «κολλήσουν» τα συρτάρια σας και δεν ανόιγουν εύκολα- μέχρι και τα θέματα της beauty ρουτίνας μας.


Χάρη στη super ενυδατική σύστασή της, ειδικά τώρα το Χειμώνα, που η θερμοκρασία είναι πιο χαμηλή και επηρεάζει την επιδερμίδα μας, η βαζελίνη είναι ο πιο εύκολος τρόπος να απαλλαγούμε άμεσα και φυσικά να προλάβουμε 5 χειμωνιάτικα προβλήματά μας. Ας δούμε ποια είναι αυτά!

50f6a0fec75332e5335e78c383e47062 2d843


#1.Ξηροί αγκώνες, γόνατα και φτέρνες. Μια μικρή επάλειψη με βαζελίνη μπορεί να κάνει την ξηρή και σκληρή επιδερμίδα σ’ αυτά τα σημεία του σώματός μας να μαλακώσει αρκετά. Ειδικά τώρα που οι γιορτές πλησιάζουν και θα έχουν την τμητική τους τα φορέματα, η βαζελίνη μπορεί να κάνει τα πόδια μας να δείχνουν ακόμη πιο λαμπερά.


#2. Τα «σκασμένα» χείλη είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες. Πώς μπορούμε να λύσουμε το πρόβλημα; Απλώνουμε μια μικρή ποσότητα βαζελίνης στα χείλη μας λίγο πριν κοιμηθούμε και όταν θα ξυπνήσουμε θα είναι super ενυδατωμένα και ζουμερά.

5f0b071af34c654b2e539fb274139e34 deef9


#3.Ειδικά τώρα που έχει κρύο, η ξηροδερμία και ο ερεθισμός γύρω από τα μάτια είναι σύνηθες φαινόμενο. Μπορούμε να απλώσουμε μια στρώση βαζελίνης αμέσως μετά το μπάνιο στην ερεθισμένη περιοχή γύρω από τα μάτια μας και θα δούμε αμέσως τη διαφορά.


#4. Το ίδιο ισχύει και για τον ερεθισμό ή τις κοκκινίλες γύρω από τη μύτη, ιδιαίτερα μετά από ένα κρυολόγημα.

#5. Αν τα χέρια μας «σκάνε» και έχουν έντονη ξηροδερμία, ένας από τους πιο εύκολους τρόπους να ανακουφιστούμε είναι η βαζελίνη. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απλώσουμε μια γενναιόδωρη ποσότητα σε όλη την επιφάνειά τους λίγο πριν κοιμηθούμε ή κατά τη διάρκεια της ημέρας!