Νίκησε το hangover με αυτή την τέλεια μάσκα προσώπου!

Βιβή Αγγελάκη
Νίκησε το hangover με αυτή την τέλεια μάσκα προσώπου!

Για γρήγορη αναζωογόνηση μετά το χθεσινό ξενύχτι...

Διακοπές και hangover πάνε μαζί και αυτό το ξέρουμε πολύ καλά όσες χθες, αλλά και γενικότερα αυτές τις ημέρες, βγαίνουμε, ξενυχτάμε και ξεφαντώνουμε μέχρι πρωίας. Δεδομένου, λοιπόν, οτι η σημερινή μέρα είναι η πρώτη μέρα του χρόνου και πρέπει να τη χαρούμε δεόντως, χωρίς πονοκέφαλο και φυσικά πιο λαμπερές από ποτέ... θα πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας!


Κι αν αναρωτιέσαι πώς θα ξεπεράσεις γρήγορα το hangover στην επιδερμίδα σου, τότε δεν έχεις παρά να κάνεις πράξη την παρακάτω πανεύκολη μάσκα προσώπου που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σου μετά το ξενύχτι και θα επαναφέρει τη λάμψη της.

6c14551544e582daef7c71da1cb785fe ae77d

Θα χρειαστείς:
Ένα φλιτζάνι πλιγούρι βρώμης
Τέσσερα κουταλάκια του γλυκού μέλι
Ένα τέταρτο του φλιτζανιού γάλα

Η προετοιμασία είναι πανεύκολη!

Σε ένα μπολ ανακάτεψε πολύ καλά όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πλιγούρι βρώμης ωμό ή μαγειρεμένο (αν θέλεις, δηλαδή, μπορείς να το μουλιάσεις σε χλιαρό νερό για 30-40 λεπτά και έπειτα να το ανακατέψεις με το μέλι και το γάλα). Άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπό σου και άφησέ τη για 20 περίπου λεπτά. Στο τέλος ξέβγαλε με χλιαρό νερό, κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

df0c4854a2321edf3e26fec88714c721 7ef92

Το πλιγούρι βρώμης είναι εξαιρετικά καταπραϋντικό για το δέρμα και ηρεμεί κάθε φλεγμονή που προκαλείται ακόμη και από την κατανάλωση αλκοόλ. Επίσης, το μέλι ενυδατώνει σε βάθος και το γάλα χάρη στο γαλακτικό οξύ αφήνει την επιδερμίδα πιο απαλήκαι λεία από ποτέ .