Φρύδια: Ποια είναι η ιδανική στιγμή που μπορείς να τα βγάζεις εύκολα και χωρίς να πονάς;

Βιβή Αγγελάκη
Φρύδια: Ποια είναι η ιδανική στιγμή που μπορείς να τα βγάζεις εύκολα και χωρίς να πονάς;

Υπάρχει το σωστό timing...

Πριν λίγο καιρό, είδαμε την τελευταία, μεγάλη τάση που ήρθε δώσει άλλη διάσταση στο κεφάλαιο «φρύδια» όσο αφορά το σχήμα τους! Απαλά, ολόισια φρύδια με μια ελαφριά έως και ανεπαίσθητη γωνία είναι το σχήμα που εκτός από πολλά μοντέλα και ηθοποιούς στην Κορέα (γενέτειρα αυτού του trend), αρκετές διάσημες κυρίες του Hollywood έχουν ήδη υιοθετήσει!


Αν έχεις αρχίσει να ακολουθείς την παραπάνω τάση, τότε σίγουρα, το τσιμπιδάκι σου θα ηρεμήσει για λίγο, μιας και δεν χρειάζεται για να πετύχεις την πολυπόθητη γωνία. Αν πάλι, σου αρέσουν τα φρύδια με γωνίες, τότε το τσιμπιδάκι είναι από τα must-have του νεσεσέρ σου!

the latest brow trend comes straight from korea 1592625.640x0c bbc2e 0623f


Κι ενώ όλα ακούγονται τόσο απλά, στην πράξη δεν είναι... γιατί εκτός από το σωστό σχήμα, θα πρέπει να διαθέτεις υπομονή και φυσικά, ανοχή στον πόνο μιας και η όλη διαδικασία πολλές φορές είναι επώδυνη!

270deaf286c23500d7960dc4826a4cac e45e3

Και κάπου εδώ ερχόμαστε να κάνουμε τη ζωή σου πιο εύκολη, μιας και βρήκαμε το ιδανικό timing που μπορείς να βγάλεις τα φρύδια σου χωρίς να πονάς!


Η καταλληλότερη στιγμή για να βγάλεις τα φρύδια σου,λοιπόν, εύκολα και χωρίς πόνο, είναι μετά από ένα ζεστό ντους. Το ζεστό νερό, η υγρασία και η θερμότητα γενικά, προετοιμάζουν σωστά το δέρμα, μαλακώνοντάς το και κάνοντας πιο εύκολη τη διαδικασία. Οι πόροι του δέρματος ανοίγουν και οι τρίχες μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς ιδιαίτερο πόνο.