Beauty SOS: Το κόλπο για να μην καις τα μαλλιά σου με την ισιωτική μαλλιών!

Βιβή Αγγελάκη
Beauty SOS: Το κόλπο για να μην καις τα μαλλιά σου με την ισιωτική μαλλιών!

Θα σε βοηθήσει να πετυχαίνεις ένα sleek hairstyle που θα διατηρεί τον όγκο του

Από τότε που ανακαλύφθηκε, έχει «σώσει» τις εμφανίσεις μας στο παρά πέντε (στην κυριολεξία), μιας και μπορεί να μεταμορφώσει τα μαλλιά μας μέσα σε λίγα λεπτά. Ειδικά αν έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά, η ισιωτική των μαλλιών θα είναι σίγουρα από τα αγαπημένα εργαλεία του hairstyling που δύσκολα αποχωρίζεσαι (το ίδιο νομίζω ισχύει και για όλες εμάς που έχουμε ίσια μαλλιά και θέλουμε να τα κάνουμε ακόμη πιο ίσια)!

51f1ca161bb22c8cc7bc3aa0d8d3222b 3cd82


Φυσικά, επειδή οι περισσότερες μια υπερβολή την έχουμε στη ζωή μας – άρα και στη beauty ρουτίνα μας – πολλές φορές το παρακάνουμε με το ίσιωμα των μαλλιών μας (παρά τα μέτρα προστασίας και τα ειδικά προϊόντα που εφαρμόζουμε σε κάθε ίσωμα) και το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου κολακευτικό...


Ποιο είναι το μυστικό, λοιπόν, για να πετύχουμε ένα sleek χτένισμα που θα διατηρεί το φυσικό όγκο του και παράλληλα θα προστατέψει τα μαλλιά από τη φθορά που επιφέρει η θερμότητα;

b1583cba56877791d39d634b7bbf0eed 8095b


Χωρίζεις τα μαλλιά σου σε μικρά τμήματα- τούφες. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σιγουρευτείς πως τα μαλλιά σου είναι εντελώς στεγνά και καθόλου βρεγμένα ή νωπά. Στερεώνεις κάθε μικρή τούφα με τα ίσια κλιπς- τσιμπιδάκια όπως αυτά της εικόνας, σε όλο το κεφάλι σου. Και περνάμε στο πιο σημαντικό σημείο- κλειδί της υπόθεσης:

images a0d25


Όταν θα περάσεις την ισωτική στα μαλλιά σου , φρόντισε να μην την κλείσεις εντελώς (περνώντας την ανάμεσα σε κάθε τούφα) αλλά να την αφήνεις λίγο ανοιχτή, με αποτέλεσμα η μια πλάκα της να ακουμπά τα μαλλιά σου. Με αυτόν τον τρόπο επωφελείσαι από τη θερμότητα (άρα πετυχαίνεις ένα sleek hairstyle) μετριάζοντας- μειώνοντας τη φθορά και διατηρώντας τον πολυπόθητο όγκο στα μαλλιά σου.


Όσο για το φριζάρισμα, μπορείς να το αντιμετωπίσεις ψεκάζοντας στο τέλος λίγη από τη λακ στα μαλλιά σου!