Ψάχνεις ένα γρήγορο χτένισμα για τη σημερινή σου έξοδο; Αυτό θα σου πάρει μόλις 2 λεπτά!

Βιβή Αγγελάκη
Ψάχνεις ένα γρήγορο χτένισμα για τη σημερινή σου έξοδο; Αυτό θα σου πάρει μόλις 2 λεπτά!

Χωρίς να χρειαστεί να κάτσεις με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη ή να χρησιμοποιήσεις εργαλεία hairstyling!

Σαββατοκύριακο, απαρχή της Άνοιξης, ο καιρός τουλάχιστον εδώ στην Αθήνα είναι καλός και αυτοί είναι μόνο μερικοί λόγοι για να βγεις έξω και να απολαύσεις τη σημερινή μέρα !Και επειδή η εμφάνισή μας αντανακλά τη διάθεση μας, τι πιο όμορφο από το να πειραματιστείς τόσο με τις στυλιστικές σου επιλογές, όσο και με το χτένισμά σου!


Κι αν ψάχνεις ιδέες για το πώς μπορείς να «μεταμορφώσεις» τα μαλλιά σου μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς να χρειαστεί να κάτσεις με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη ή να χρησιμοποιήσεις εργαλεία hairstyling, τότε εδώ σου δείχνουμε πώς να κάνεις ένα τέλειο, boho – άκρως ανοιξιάτικο- χτένισμα μέσα σε 2 λεπτά!

1dfgsdfg 34e96


Σε διάφορα σημεία του κεφαλιού σου, κάνε μικρά κλασικά πλεξιδάκια στα μαλλιά σου. Μπορείς είτε να επιλέξεις από την κορυφή, είτε από τη μέση και σε διάφορα μεγέθη (άλλα πιο μικρά, άλλα πιο μεγάλα). Στο τέλος, δέσε τα με διαφανή λαστιχάκια.

2sdfawef bef57


Στη συνέχεια, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου στο πίσω μέρος, μισά-μισά , αφήνοντάς τα να πέφτουν χαλαρά στους ώμους. Στερέωσε στο τέλος με τσιμπιδάκια.

3sdfsdf c4ed3


Είσαι έτοιμη! Τι λες θα το δοκιμάσεις;