Αν χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου, τότε αυτό το κόλπο πρέπει να το ξέρεις!

Βιβή Αγγελάκη
Αν χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου, τότε αυτό το κόλπο πρέπει να το ξέρεις!

Δες πώς θα αποφύγεις το πιο ενοχλητικό πρόβλημα όταν φοράς τσιμπιδάκια

Πριν λίγο καιρό, αρκετές, εδώ στο γραφείο- υποθέτω και πολλές από εσάς- είχαμε συγκλονιστεί με την αποκάλυψη πως τόοοσα χρόνια χρησιμοποιούσαμε τα τσιμπιδάκια των μαλλιών μας με λάθος τρόπο , αποδεικνύοντας πως δεν τα ξέρουμε όλα σε αυτή τη ζωή.... (Άλλωστε εμείς είμαστε εδώ για να ενημερωνόμαστε και να σε ενημερώνουμε)!


Μάθαμε , λοιπόν, πως ο σωστός τρόπος για να φοράμε σωστά τα τσιμπιδάκια στα μαλλιά μας είναι να τα χρησιμοποιούμε έχοντας την κυματιστή πλευρά από την κάτω πλευρά των μαλλιών και τη λεία από την πάνω.

simple bobby pin hairstyle 2016 1466c

Αυτή τη φορά, όμως, σου αποκαλύπτουμε το κόλπο για να λύσεις ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα όταν φοράς τσιμπιδάκια στα μαλλιά σου, που δεν είναι άλλο από το πώς θα κρατήσεις τα τσιμπιδάκια «σταθερά» στα μαλλιά σου, χωρίς να "γλιστράνε"...

trianglebobby2 187ce

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ξηρό σαμπουάν ή εναλλακτικά μια λάκ. Δοκίμασε , λοιπόν τους παρακάτω 2 τρόπους και δεν θα χάσεις!


1. Ψέκασε με το dry shampoo (ξηρό σαμπουάν) στις ρίζες των άτονων ή πολύ sleek μαλλιών σου για να δώσεις περισσότερο όγκο. Έπειτα φόρεσε τα τσιμπιδάκια. Με αυτό τον τρόπο, τα τσιμπιδάκια μπορούν να μείνουν περισσότερη ώρα συταθερά στα μαλλιά σου!

Klorane Apalo dry shampoo Avoine d44fe

2. Πριν φορέσεις το τσιμπιδάκι στα μαλλιά σου, ψέκασέ το με λίγη λακ, προκειμένου να έχεις το επιθυμητό κράτημα!

lock it s spray 72357