Τρομάζεις που βλέπεις καπνό όταν ισιώνεις τα μαλλιά σου; Να τι φταίει!

Βιβή Αγγελάκη
Τρομάζεις που βλέπεις καπνό όταν ισιώνεις τα μαλλιά σου; Να τι φταίει!

Δεν πάει ο νους σου, πραγματικά!

Αν είσαι από τις γυναίκες που αγαπούν τα ολόισια, sleek μαλλιά, τότε η ισιωτική των μαλλιών είναι από τα βασικά και άκρως απαραίτητα εργαλεία για το hairstyling σου. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορεί να «μεταμορφώσει» τα μαλλιά σου κάνοντάς τα πιο απαλά και λεία χωρίς να κουραστείς καθόλου.

Εκτός όμως, από τα έξι λάθη που κάνεις όταν ισιώνεις τα μαλλιά σου και πριν κάμποσο καιρό είχαμε επισημάνει από αυτή εδώ τη στήλη ( και ελπίζω, για το καλό σου, να έχεις διορθώσει), αν είσαι λάτρης της ισιωτικής, θα έχεις παρατηρήσει πως πολλές φορές την ώρα που ισιώνεις τα μαλλιά σου, εμφανίζεται καπνός ... Τι συμβαίνει; Καίγεται κάτι; Τι κάνεις λάθος;

tumblr inline nzkcwpTuk81t1n6uk 1280 8024d


Πριν πανικοβληθείς για το οτιδήποτε, ο celebrity hairstylist Johnny Wright έχει να σου δώσει τη λύση και να σου αποδείξει πως ναι, όντως, κάνεις κάτι λάθος!

fdf4cbf1aabc28339b694a85fc2ae874 d2cad


Το μυστικό κρύβεται στο conditioner! Ο Johny επισημαίνει: «Πολύ πιθανόν κάτι τέτοιο να συμβαίνει γιατί δεν έχεις ξεβγάλει καλά το conditioner από τα μαλλιά σου (ιδίως αν έχεις σγουρά μαλλιά) ή απλά έχεις απλώσει μεγάλη ποσότητα προϊόντων πριν ξεκινήσεις να στεγνώνεις τα μαλλιά σου.»


Τι πρέπει να κάνεις; Απλά να ξεβγάζεις πολύ πολύ καλά τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο!