Πώς να απλώνεις το ρουζ σου έτσι ώστε να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα!

Βιβή Αγγελάκη
Πώς να απλώνεις το ρουζ σου έτσι ώστε να δείχνει πιο φυσικό το αποτέλεσμα!

Όλα είναι θέμα τεχνικής!

Πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψει τις γυναίκες που έχουν μια φυσική, ροδαλή απόχρωση στα ζυγωματικά τους; Εξάλλου, την Άνοιξη τα fresh look έχει την τιμητική του και το ρουζ είναι το απαραίτητο εργαλείο για να το πετύχει κάθε γυναίκα! Πώς θα καταφέρεις, όμως, να απλώνεις το ρουζ σου, έτσι ώστε τα μάγουλά σου να φαίνονται φρέσκα και το αποτέλεσμα απόλυτα φυσικό;

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα ρουζ με κρεμώδη υφή και φυσικά τα δάχτυλά σου προκειμένου να απλωθεί σωστά σε όλα τα ζυγωματικά σου.

NARS JW Anderson Retouched Select 4 750x1050 4463c

Βάλε μια μικρή ποσότητα από ρουζ στα δάχτυλά σου και αντί να εστιάσεις στα ζυγωματικά σου ή ψηλά στο κόκκαλο, άπλωσέ το ταμποναριστά (χτυπώντας ελαφρά) απευθείας στα μάγουλά σου. Ανάλογα με την ένταση που θέλεις να δώσεις στα μάγουλά σου βάλε κι άλλη ποσότητα ή συμπλήρωσε με μια άλλη απόχρωση ρουζ ψηλά, στα ζυγωματικά σου.

f44b504ffeb3a112fac0fd73c1877eaf 63e32

Εφαρμόζοντας το μεγαλύτερο μέρος του ρουζ στα μάγουλά σου, αντί για τα ζυγωματικά, φωτίζεις περισσότερο την επιδερμίδα σου και δίνεις ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.Αυτό το κόλπο είναι τέλειο αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο, μιας και το κάνει να φαίνεται πιο αδύνατο!