Φριζάρισμα τέλος: Δες τον καλύτερο, φυσικό τρόπο για να στεγνώσεις τα σγουρά μαλλιά σου!

Διάβασε προσεκτικά...

Έχεις σγουρά μαλλιά; Αν ναι, πώς τα στεγνώνεις μετά από κάθε λούσιμο; Το φριζάρισμα είναι από τους χειρότερους εχθρούς σου και ψάχνεις τρόπο να το "καταπολεμήσεις" πριν ακόμη ξεκινήσει; Εάν μάλιστα είσαι από αυτά τα κορίτσια που επιλέγουν να αφήνουν τα μαλλιά τους να στεγνώνουν φυσικά (άρα χρησιμοποιούν πετσέτα στην όλη διαδικασία)... τότε αυτό το άρθρο σε αφορά άμεσα!

 

Μία, λοιπόν από τις κακές συνήθειες, που οι περισσότερες εν αγνοία μας, ακολουθούμε, είναι να στεγνώνουμε τα μαλλιά μας τυλίγοντάς τα σφιχτά με μία πετσέτα. Κι όμως, η πετσέτα είναι ο μεγαλύτερος ένοχος τόσο για την πρόκληση του φριζάρισματος (πόσο μάλλον αν έχεις σγουρά μαλλιά), όσο και για το γεγονός οτι τα μαλλιά σου γίνονται πιο αδύναμα και αφυδατωμένα.

 

c97c247fd05939c1f67002d8181f9728 7a53e

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος, όμως,  να τα στεγνώνεις φυσικά και να προλαμβάνεις το φριζάρισμα;

 

Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι ένα παλιό, μαλακό T-shirt (ή μίαπετσέτα με μικρές ίνες) και η αγαπημένη σου μους μαλλιών!

Βάλε μία ποσότητα από τη μους στα χέρια σου (όσο μία μπάλα γκολφ) και πέρασέ τη στα μαλλιά σου, ενώ είναι ακόμη βρεγμένα. Στη συνέχεια, τύλιξε το T-shirt γύρω από το χέρι σου και δούλεψε με τα δάχτυλά τις μπούκλες σου τυλίγοντας από κάτω προς τα πάνω, δουλεύοντας με τον ίδιο τρόπο σε όλο το μήκος μαλλιών. 

 

jennifer lopez hair body wave hairstyle this style is using brow highlight for the hair variation and using middle parted style 557c27acaa8f9 66528

 

Τώρα, ξέρεις τον τρόπο!

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ