Αποσμητικό: Το ήξερες οτι τόσο καιρό το χρησιμοποιούσες με λάθος τρόπο;

Βιβή Αγγελάκη
Αποσμητικό: Το ήξερες οτι τόσο καιρό το χρησιμοποιούσες με λάθος τρόπο;

Γιατί το timing κάνει τη διαφορά...

Κάποια πράγματα στην καθημερινή μας ρουτίνα γίνονται σχεδόν μηχανικά και με τα χρόνια έχουν περάσει στις αυτονόητες και απαράλλαχτες συνήθειες μας , όπως το να πλένουμε το πρόσωπό μας και να φοράμε αποσμητικό το πρωί, λίγο πριν φύγουμε από το σπίτι. Και έρχομαι να σε ρωτήσω πώς θα αισθανόσουν αν ανακάλυπτες οτι κάτι από αυτά, τα «αυτονόητα», που τόοοοσα χρόνια ακολουθούσες πίστά το κάνεις με λάθος τρόπο ή μάλλον υπάρχει λύση να το βελτιώσεις.

Deodorant 4698f

Γίνομαι πιο συγκεκριμένη. Είχες αναρρωτηθεί ποτέ πως η ώρα που βάζεις το αποσμητικό σου (aka το πρωί) παίζει ρόλο στο πόσο αποτελεσματικό είναι; Και συνεχίζω... Σύμφωνα με έρευνες, λοιπόν, τα αποσμητικά λειτουργούν καλύτερα όταν τα βάλεις το βράδυ , λίγο πριν πέσεις για ύπνο, μιας και εκείνη τη στιγμή, το δέρμα είναι είναι εντελώς στεγνό και οι ιδρωτοποιοί αδένες λιγότερο ενεργοί, οπότε απορροφάται καλύτερα και υπάρχει χρόνος να αποφευχθεί η εφίδρωση.

2AEE4CEA00000578 3178448 image m 39 1438182594593 6fd06


Ακόμα και αν συνηθίζεις να κάνεις μπάνιο το πρωί, μπορείς να εφαρμόζεις το αποσμητικό αποβραδίς μίας και η δράση του είναι 24ωρη!


Κι αν ψάχνεις ακόμη ένα λόγο να βάζεις αποσμητικό το βράδυ, λίγο πριν κοιμηθείς... σκέψου πως αυτή είναι μία καλή λύση να απαλλαγείς από τους λεκέδες του ιδρώτα στα ρούχα σου!