3 SOS συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα το φθινόπωρο!

Βιβή Αγγελάκη
3 SOS συμβουλές για τέλεια επιδερμίδα το φθινόπωρο!

Το φθινόπωρο μπήκε και βρήκαμε 3 tips για να θωρακίσουμε την επιδερμίδα μας! Διάβασε παρακάτω...

#1. Η χαρά του Multi-Masking!

Η νέα και πιο σύγχρονη τάση στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου ακούει στο όνομα Multi- Masking και εξυπηρετεί τις ανάγκες της κάθε περιοχής του προσώπου μας! Κι αυτό γιατί ενώ όλοι έχουμε ένα συγκεκριμένο τύπο επιδερμίδας, ορισμένες περιοχές του έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες (για παράδειγμα άλλα σημεία είναι πιο λιπαρά όπως η T-ζώνη, άλλα πιο αφυδατωμένα και θαμπά).

Με το Multi-Masking λοιπόν, μπορείς να χρησιμοποιείς δύο ή περισσότερες μάσκες ομορφιάς σε διαφορετικά σημεία του προσώπου , δίνοντας την απαραίτητη προσοχή σε κάθε τμήμα επιδερμίδας! Έτσι, βρίσκεις το κατάλληλο προϊόν για το πρόβλημά σου και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μία ενυδατική μάσκα, μία detox, μία για λάμψη, μία για βαθιά θρέψη, για επανόρθωση κλπ.

8ed6c3c443b234741c5570688c666719

Τα πλεονεκτήματα από την χρήση τους είναι ορατά από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές μιας και απορροφούν τους ρύπους, καθαρίζουν τους πόρους, διώχνουν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ενώ διεγείρουν την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας τα υπόλοιπα ενυδατικά προϊόντα να δράσουν πιο αποτελεσματικά μέσω της συμπληρωματικής δράσης τους! Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι , όπου η επιδερμίδα έχει ταλαιπωρηθεί από τον ήλιο, οι μάσκες θα είναι ο καλύτερος σύμμαχός μας για να αναζωογονήσουμε την επιδερμίδα μας , να διατηρήσουμε το μαύρισμά μας και να την προετοιμάσουμε κατάλληλα για το χειμώνα που έρχεται! Πέντε- δέκα λεπτά είναι αρκετά για να δράσουν βαθιά τα ενεργά συστατικά των μασκών και να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα!

Δράσε στοχευμένα, λοιπόν, με βάση την κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σου και δες παρακάτω μερικές από τις μάσκες, που εδώ στο Queen έχουμε δοκιμάσει!

kolaz 01


1. H Masque Mineral Desalterant της Vichy είναι 1η μάσκα ενυδάτωσης εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy . Δρα ως άμεση δόση ενυδάτωσης και καταπραΰνει τη διψασμένη επιδερμίδα που έχει χάσει την άνεση της, προσφέροντας μία αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Με δροσερή υφή gel με ελαφρύ άρωμα από πράσινο τσάι, γιασεμί και μπαμπού είναι ιδανική για ευαίσθητες ή ξηρές επιδερμίδες.


2. Η Énergie De Vie, The Overnight Recovery Sleeping Mask από Lancôme αποκαθιστά τις «φθορές» της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η χρήση της συνδυάζει την αίσθηση ενυδάτωσης και σφριγηλότητας με τη δροσερή και ελαφριά υφή.

3. Χάρη στο πανίσχυρο και πρωτοποριακό σύμπλεγμα λάμψης που περιέχει, η Flashmud Brightening Treatment της GlamGlow, μία μάσκα περιποίησης και λάμψης με πολλαπλή δράση για όλες τις αισθήσεις, βοηθάει στη δημιουργία της πιο φωτεινής, πιο λαμπερής και πιο σέξι επιδερμίδας που μπορεί να υπάρχει, προσφέροντας γρήγορα αποτελέσματα .

Multimasking Header


4. Η Pure-Clay Mask Exfoliate & Refining της L'Oréal Paris με κόκκινα φύκια για απολέπιση και λείανση καθαρίζει σε βάθος, μειώνει το τοπικό πρήξιμο και συσφίγγει την επιδερμίδα. Είναι κατάλληλη για ξηρές και άτονες επιδερμίδες που χάρη στην καλλυντική άργιλο συμβάλλει στην αποτοξίνωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα βοηθάει στην ανάπλαση των κυττάρων. Άμεσα, η επιδερμίδα του προσώπου φαίνεται πιο καθαρή, αποκτά φρεσκάδα, οι ατέλειες μειώνονται.


5. Η Ethiopian Honey Deep Nourishing Mask από τη The Body Shop, χρησιμοποιεί το μέλι ως κύριο συστατικό της για να αναζωογονήσει, να θρέψει και να κάνει πιο απαλή την επιδερμίδα. Εμπνευσμένη από τα αφρικανικά επουλωτικά και καταπραϋντικά τελετουργικά, 100% vegetarian,εκτός από μέλι, αυτή η απολαυστική μάσκα προσώπου περιέχει έλαιο marula και ελαιόλαδο για μια πολυτελή εμπειρία που θα προστατεύει και θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σε βάθος. Χωρίς parabens, παραφίνες, σιλικόνη ή mineral oils και με ένα ακαταμάχητο άρωμα, αυτή η μάσκα προσώπου αφήνει την επιδερμίδα εξαιρετικά αναζωογονημένη και ξεκούραστη.


6. Χάρη στην κορυφαία τεχνολογία των βλαστοκυττάρων αλλά και στα εκχυλίσματα τεσσάρων ειδών τριαντάφυλλου, η Rose Stem Cell Bio-Repair Mask από τον Peter Thomas Roth, συμβάλει στην αντιμετώπιση των σημαδιών της γήρανσης, όπως η εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, και να ενυδατώνει την επιδερμίδα. Πρόκειται για μία ισχυρή μάσκα τζελ ενισχύει και τονώνει, αφήνοντας ένα απαλό σαν μετάξι, λαμπερό και νεανικό δέρμα.

#2. Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!


Ο σωστός και βαθύς καθαρισμός της επιδερμίδας είναι το Α και το Ω για να έχεις μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα ακόμη και δίχως ίχνος μακιγιάζ! Με τον καθαρισμό απομακρύνεις τη σκόνη , τους ρύπους, το σμήγμα που στην ουσία φράζουν τους πόρους και βοηθάς στο να απορροφήσει πιο γρήγορα και αποτελεσματικά η επιδερμίδα σου τα προϊόντα που θα εφαρμόσεις στην πορεία. Γι αυτό είναι λάθος να μην καθαρίζεις το πρόσωπό σου σε καθημερινή βάση, ακόμη κι αν δεν έχεις βαφτεί καθόλου! Παρακάτω θα δεις τα 5 αγαπημένα μας προϊόντα!

katharismos proswpou

1. H Biosource Lotion της Biotherm λειτουργεί ως τονωτική λοσιόν που καθαρίζει τέλεια, απομακρύνει τα υπολείμματα μακιγιάζ και γαλακτώματος, εξουδετερώνει τα άλατα που περιέχονται στο νερό. Παράλληλα, απαλύνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ διαρκεί όλο το 24ωρο.

2. Κι αν ψάχνεις για ένα γαλάκτωμα καθαρισμού νέας γενιάς ...Το Oxygen Cleansing Milk της Youth Lab, ενισχύει τη μεταβολική διαδικασία, αυξάνοντας τα ενεργειακά αποθέματα των κυττάρων, ενυδάτωσης επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αποκτήσει λάμψη και ξεκούραστη όψη. Η ιδιαίτερη σύνθεσή του απομακρύνει αποτελεσματικά ρύπους και μακιγιάζ, ενώ οξυγονώνει, αυξάνοντας την κυτταρική αναπνοή και τα ενεργειακά αποθέματα των κυττάρων, καταπραΰνει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

cleanse

3. Ο αφρός καθαρισμού για πρόσωπο & μάτια με ελιά & λεβάντα από την Apivita είναι άλλη μία πρακτική λύση για να καθαρίσεις απαλά πρόσωπο και μάτια από ρύπους και μακιγιάζ χωρίς να ερεθίζει ή να αφυδατώνει την επιδερμίδα κι αυτό χάρη στους ήπιους καθαριστικούς παράγοντες και τη φυσική σαπωνάρια (σαπουνόχορτο) που χρησιμοποιείται αντί για σαπούνι. Παράλληλα, η ελιά και οι πρωτεΐνες σιταριού ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα, ενώ το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας καταπραΰνει αποτελεσματικά. Τέλος, η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία.

4. Ο νέος Extra Gentle Cleansing Foam της Clinique είναι ο αφρός που θα σου χαρίσει έναν αποτελεσματικό αλλά συγχρόνως απαλό καθαρισμό, απομακρύνοντας τους ρύπους, τους εξωτερικούς παράγοντες που προκαλούν ερεθισμούς και την υπερβολική λιπαρότητα από την επιδερμίδα, αφήνοντας μία βελούδινη υφή.

5. Κι αν είσαι πιο πρακτικός τύπος... Το GLOV on-the-go θα κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη, κάθε φορά που θέλεις να δείχνεις λαμπερή ή απλά να καθαρίσεις το δέρμα σου έπειτα από μια δύσκολη μέρα. Μπορείς να το έχεις πάντοτε και παντού μαζί σου και να το χρησιμοποιείς όποια στιγμή θέλεις!

#3. Κάνε focus στα μάτια

Δυστυχώς, μπορεί οι διακοπές να ανήκουν στο παρελθόν, όμως οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι δε λένε να μας αποχωριστούν... Μένουν εκεί και είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς για να μας θυμίζουν πως ήρθε η ώρα να δράσουμε πιο οργανωμένα και μεθοδικά ενόψει της νέας σεζόν (aka φθινοπώρου). Μην ξεχνάς εξάλλου, πως η περιοχή γύρω από τα μάτια αποτελείται από το πιο ευαίσθητο δέρμα σε όλο το ανθρώπινο πρόσωπο και απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις λοιπόν, είναι να επενδύσεις σε ένα καλό προϊόν για την ευαίσθητη περιοχή κάτω και γύρω από τα μάτια.

kolaz 03

1. Χάρη στο ImuMoisture ExtractTMένα μοναδικό συστατικό του Ultimune Eye που δημιούργησε η Shiseido, το Ultimune Power Infusing Eye Concentrate προστατεύει και θρέφει την πολύτιμη περιοχή γύρω από τα μάτια.

2. Η Skin Caviar Luxe Eye Lift Cream είναι το μυστικό της La Prairie για νεανικό βλέμμα. Στην ουσία πρόκειται για μία αντιγηραντική θεραπεία με εκχυλίσματα από χαβιάρι και η εικοσιτετράωρη ενυδάτωση που αντιμετωπίζει και τα επτά πιο ορατά σημάδια γήρανσης. Απαλύνει αποτελεσματικά τις γραμμές και τις ρυτίδες, μειώνει τα οιδήματα που προκαλούνται από την έλλειψη ελαστικότητας, ενισχύει τη σφριγηλότητα, βοηθάει στην ελαχιστοποίηση της αίσθησης πρηξίματος και των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια και καταπολεμά την ξηρότητα. Η ανορθωτική της δράση και τα άμεσα φωτεινά αποτελέσματα είναι αξεπέραστα.

b8ec19ee5203c38128f0169c27011542

3. Η κρέμα ματιών για το ώριμο δέρμα, A.G.E. Eye Complex από τη SkinCeuticals δρα ενάντια στους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο και τη γλυκοζυλίωση. Πρόκειται για μια τρισδιάστατη θεραπεία που περιέχει ένα μοναδικό συνδυασμό συστατικών για δραματική βελτίωση της όψης των μαύρων κύκλων, των ρυτίδων και του πρηξίματος που οφείλονται στην ενδογενή γήρανση.

4. Με βάση το νερό, το Priming Moisture Eye Balm από τη σειρά Genuine Glow της Estée Lauder αποκαλύπτει μία ξεκούραστη εμφάνιση καθώς αναζωογονεί, αφήνοντας μια ελαφριά αίσθηση δροσιάς. Τα συστατικά του φωτίζουν τους μαύρους κύκλους, απαλύνουν την υφή του δέρματος και μειώνουν τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια.