Argan Oil: 7 τρόποι να το εντάξεις στην καθημερινή σου beauty ρουτίνα

Argan Oil: 7 τρόποι να το εντάξεις στην καθημερινή σου beauty ρουτίνα

Βάλτο στη beauty ρουτίνα σου από αύριο κιόλας

Το argan oil (έλαιο αργκάν) παράγεται από τους πυρήνες του δέντρου argan, που ευδοκιμεί στο Μαρόκο και είναι γνωστό παγκοσμίως εδώ και εκατοντάδες χρόνια, για τις ευεργετικές ιδιότητες του κυρίως στη φροντίδα του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών.

Πώς θα σου φαινόταν λοιπόν εάν σου δείχναμε 7 τρόπους, που θα σε πείσουν να το εντάξεις στη καθημερινή beauty ρουτίνα σου;

Δώσε βάση λοιπόν:

#1. Για επιπλέον ενυδάτωση: Ρίξε μία ή δύο σταγόνες στην ενυδατική σου κρέμα ή στο make-up σου για επιπλέον λάμψη στο πρόσωπο σου

#2. Για τα χέρια και τα πόδια σου: Άπλωσε το στα χέρια ή και τα πόδια σου και ετοιμάσου για έναν χειμώνα γλυκό και άκρως "ενυδατικό".

002 1550x1020

#3. Ενυδάτωση σώματος: Άπλωσε το κατευθείαν στο πρόσωπο ή στο σώμα σου σαν ένα φυσικό ενυδατικό προιόν.

#4. Για πιο λαμπερά και υγιή μαλλιά: Βάλε μία καλή ποσότητα στα χέρια σου και άπλωσε τη στα μαλλιά σου, αφήνοντας το όλο το βράδυ. Δρα κατά της ξηρότητας, δεν φριζάρουν και προλαμβάνει την ψαλίδα. Λούσε τα μαλλιά σου το επόμενο πρωί.

#5. Κάνε απολέπιση: Ρίξε λίγο argan oil σε μία ποσότητα μαύρης ζάχαρης και φτιάξε μόνη σου το ιδανικό scrub προσώπου, σώματος ακόμη και ποδιών.

intro01 we tried it argan oil

#6. Χρησιμοποίησέ το στο ξύρισμα: Άπλωσε το argan oil αμέσως μετά αφού θα ξυρίσεις τα πόδια σου για να απαλύνεις τα πιθανά εγκαύματα που έκανες με το ξυραφάκι σου.

#7. Τέλεια χείλη: Χρησιμοποίησε το argan oil στα χείλη σου. Άπλωσε λίγη ποσότητα και έπειτα σκούπισε αυτό που περισσεύει για να ενυδατώσεις τα ξηρά σκασμένα χείλη σου.