Δες πώς θα κάνεις την ξεραμένη, παλιά σου μάσκαρα καινούργια με μία κίνηση

Βιβή Αγγελάκη
Δες πώς θα κάνεις την ξεραμένη, παλιά σου μάσκαρα καινούργια με μία κίνηση

Και το βασικότερο... εντελώς ανέξοδα!

Να ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ένα πράγμα: Αυτό το άρθρο ΔΕΝ αφορά- προς Θεού- αυτές τις μάσκαρα που έχουμε ξεχασμένες εδώ και χρόνια σε κάποια τσάντα/ νεσεσέρ/ συρτάρι και αρνούμαστε ή βαριόμαστε να τις πετάξουμε! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ- ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΙΣ ΕΧΩ- ΜΑΣΚΑΡΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΜΕ! Το συγκεκριμένο τρικ αφορά τις μάσκαρα που είναι σχεδόν καινούργιες και τις βλέπουμε σταδιακά να ξεραίνονται ή να πήζουν και να δημιουργούν μικρούς κόμπους. Και ναι, δεν υπάρχει χειρότερο από το να έχεις επενδύσει σε μία ακριβή μάσκαρα και να τη βλέπεις να μην αποδίδει τα μέγιστα αποτελέσματα.

Πριν απλώσεις το χέρι σου για να την πετάξεις, όμως, δοκίμασε το παρακάτω «σωτήριο» beauty tip που θα της δώσεις ξανά ζωή! Το μυστικό όπλο; Οι σταγόνες για τα μάτια.

635878864

Τι πρέπει να κάνεις; Ρίξε μερικές σταγόνες (2 έως 4) στο tube της μάσκαρα, καθάρισε ελαφριά το βουρτσάκι και ανακίνησε καλά. Αυτό ήταν! Η μάσκαρά σου θα είναι σαν καινούργια!

giphy copy

Αυτό το κόλπο είναι ιδανικό ακόμη και για τις μάσκαρα με αδιάβροχη φόρμουλα. Βεβαιώσου μόνο πως οι σταγόνες δεν έχουν λήξει.

DPG Network