H Max Factor επαναπροσδιορίζει το smoky look

H Max Factor επαναπροσδιορίζει το smoky look

Η Max Factor με τις νέες διπλές σκιές Smoky Eye Effect, κάνει ένα από τα πιο δύσκολα και απαιτητικά look στο μακιγιάζ, το smoky eye look, παιχνίδι για όλες.

Δε χρειάζεται να είναι μόνο μαύρο το smoky look. Δημιουργήστε μόνες σας χρωματιστό smoky look. Χάρη στη Max Factor και στις νέες διπλές σκιές Smoky Eye Effect, μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα το απόλυτο καλοκαιρινό look.

Τα δύο άκρα της σκιάς Smoky Eye Effect έχουν διαφορετικό σχήμα και χρώμα και σας επιτρέπει με δύο μόνο απλές κινήσεις να απλώνετε και να αναμιγνύετε τα χρώματα εύκολα.

Αρχικά χρησιμοποιήστε το στρογγυλεμένο και χοντρό άκρο που επιτρέπει στη σκιά να απλώνεται στο μεγαλύτερο μέρος του κινητού βλεφάρου και δουλέψτε την απαλά μέχρι να δώσετε τη ένταση ου χρώματος που θέλετε να πετύχετε.

Στη συνέχεια ανοίξτε το πιο λεπτό άκρο με την πιο σκούρα απόχρωση και κάντε με αυτό το περίγραμμα και να τα το σβήσετε το ένα χρώμα μέσα στο άλλο. Το σχήμα του βοηθάει στη δημιουργία του περιγράμματος και του smoky αποτελέσματος.

Διαλέξτε από τις έξι ιριδίζουσες αποχρώσεις της Max Factor Smoky Eye Effect και συνδυάστε τις. Onyx Smoke, Silver Storm, Bronze Haze, Indigo Mist, Citrus Thunder, Purple Dust. Το καθένα έχει τον ιδανικό συνδυασμό χρωμάτων. Αν, όμως, θέλετε μπορείτε να κάνετε και τους δικούς σας συνδυασμούς χρωμάτων, παίρνοντας πάνω από μία σκιά Smoky Eye Effect, για να τις «μπλέκετε» μεταξύ τους.