Αντιγράψτε το μακιγιάζ της Madonna

Αντιγράψτε το μακιγιάζ της Madonna

Η Madonna είναι πάντα εκθαμβωτική, κι εσείς ξέρετε πώς να την μιμηθείτε.

H Gina Brooke που επιμελήθηκε το look της Madonna στο Met Gala είπε «Ήθελα το look της να είναι κομψό, διαχρονικό και απολύτως λαμπερό –εμπνευσμένο από την αίγλη των 30s. Δόθηκε έμφαση στο αψεγάδιαστο δέρμα και τα σαγηνευτικά μάτια – η Madonna έχει υπέροχα μάτια και οι βλεφαρίδες της είναι από τα πιο δυνατά της χαρακτηριστικά- που πάντα ξεχωρίζουν στο κόκκινο χαλί».

Πως μπορείτε όμως να δημιουργήσετε το look της:

•Προετοιμάζετε το πρόσωπο με Intraceuticals Rejuvenate Daily Serum, για να αυξήσετε την ενυδάτωση και να αναζωογονήδετε την επιδρμίδα. Συνεχίστε με το Hourglass Veil Mineral Primer, για να κάνετε το make up να κρατήσει όλο το βράδυ. Επίσης, δίνει ομοιομορφία στην επιδερμίδα και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση λεπτών γραμμών και πόρων.


•Για φρέσκια όψη αναμίχθηκαν δύο αποχρώσεις του Hourglass Illusion Tinted Moisturizer, οι Shell και Ivory, για να ταιριάξει απόλυτα στην επιδερμίδα της Madonna.


•Τονίστε τα φρύδια με το Color Stay Brow Enhancer της Revlon σε Light Brown. Τα όμορφα φρύδια κάνουν τα μάτια να ξεχωρίζουν.


• Στα μάτια απλώστε τις αποχρώσεις των σκιών Cle de Peau Eye Color Quad 20, στο βλέφαρο και αναμίξτε τις με το δάχτυλο.


•Δώστε στις βλεφαρίδες δραματικό εφέ με την Hourglass Film Noir Full Spectrum Mascara. Από πάνω η Madonna χρησιμοποίησε το Hourglass Film Noir Lash Lacquer – που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο του 2011- ένα top coat που δίνει όγκο, μήκος και έξτρα λάμψη στις βλεφαρίδες.


•Στα μήλα απλώστε Temptu Air Pod Blush σε Pale Pink.


•Για να σταθεροποιήσετε το κραγιόν και να εξασφαλίσετε τη διάρκεια του περάστε στα χείλη το Chanel Precision Lip Definer σε Nude και συνεχίστε με το Hourglass Femme Rouge Velvet Crème lipstick στην απόχρωση Icon.