Οι πιο γρήγοροι κότσοι με κουάφ για τις γιορτές!

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Οι πιο γρήγοροι κότσοι με κουάφ για τις γιορτές!

Με τις παρακάτω step by step συμβουλές, εξασφάλισες μέσα σε ένα τέταρτο το πιο εντυπωσιακό χριστουγενιάτικο χτένισμα.

Αν και φαντάζει πολύ ιδιαίτερο χτένισμα όσον αφορά την τεχνική του, μπορείς και εσύ εύκολα και γρήγορα να το δημιουργήσεις χαρίζοντας έναν ιδιαίτερο αέρα στις εμφανίσεις σου μέσα σε μόλις 15'. Δε μας πιστεύεις; Ακολούθησε βήμα-βήμα τις παρακάτω οδηγίες και θα δεις τα αποτελέσματα.

Εκδοχή 1η:

114b66562637b41fba8e406bd6689c99
  • Ξεχώρισε το μπροστινό τμήμα των μαλλιών σου και ανασήκωσέ το κρεπάροντας τις ρίζες όσο πιο πολύ μπορείς.
  • "Φιξάρισε" την επιφάνειά τους απαλά με μια μικρή χτένα με φορά προς τα πίσω.
  • Ψέκασε με αρκετή λακ ώστε να διατηρήσεις τον όγκο τους.
  • Το τι θα κάνεις με το πίσω μέρος των μαλλιών σου εξαρτάται από το μήκος τους. Μπορείς να δημιουργήσεις σινιόν κότσο, αλογοουρά, πλεκτή κοτσίδα ή αν είναι πιο κοντά να τα ισιώσεις και να τα αφήσεις ελεύθερα να πέφτουν στην πλάτη.

Εκδοχή 2η :

Αν... δεν τα πας και πολύ καλά με το κρεπάρισμα, μπορείς να δημιουργήσεις styling με ρόλευ. Επίλεξε τα αυτοκόλλητα ( με βέλκρο) τα οποία στερεώνονται στα μαλλιά με μια κίνηση. Τύλιξε το τμήμα που έχεις διαχωρίσει στην κορυφή του κεφαλιού και άφησέ το για 10 ' όσο παράλληλα θα μακιγιάρεσαι (ώστε να κερδίσεις χρόνο). Πριν τα ξετυλίξεις, ψέκασε με λακ.

Hot info:
Αν έχεις λίγα ή πολύ λεπτά μαλλιά και το ζητούμενό για εσένα είναι να γίνουν πλούσια και να αποκτήσουν όγκο, μπορείς να χρησιμοποιήσεις εξτένσιονς σε μορφή κλίπ. Είναι πολύ πρακτικά αφού διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων ώστε να βρείς την ιδανική για εσένα. Τα τοποθετείς με μια κίνηση και το κυριότερο, δημιουργείς ένα τελείως διαφορετικό στυλ που δε σε δεσμεύει. Στο τέλος της βραδιάς τα αφαιρείς αμέσως και επιστρέφεις στο παλιό γνώριμο στυλ σου.

e14181504d13f06c9da7eb8864e5364a headband hair hairband
DPG Network