Αυτά τα 5 προϊόντα θα προετοιμάσουν την επιδερμίδα σου για το καλοκαίρι

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Αυτά τα 5 προϊόντα θα προετοιμάσουν την επιδερμίδα σου για το καλοκαίρι

Ήρθε η ώρα που δειλά-δειλά θα κάνουμε (αν κάποιες από εσάς δεν το έχουν ήδη επιχειρήσει) τις πρώτες εξορμήσεις στην παραλία. Τι σημαίνει αυτό; Ήλιος και θάλασσα! Δύο λέξεις που μπορεί να φάνταζαν ιδανικές, αν δεν συνοδεύονταν από ξηρότητα στο δέρμα, αφυδάτωση και φωτογήρανση. Για να χαρείς όμως ανεπηρέαστη τις φετινές σου διακοπές θα σου παραθέσω μερικά βασικά βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσεις χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα φυσικά, ώστε να σε βρουν 100% προετοιμασμένη και προστατευμένη.

Έχουμε και λέμε:

ΠΛΟΥΣΙΑ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πώς θα τα καταφέρεις;

Oozoo Bear Water Bang Hydrating Mask Pouch - Masque Hydratant Visage (στα Sephora)

oozoo bear water bang hydrating mask pouch masque hydratant visage

Το αρκουδάκι Oozoo,είναι μια ενυδατική μάσκα προσώπου που διατηρεί το δέρμα σου ενυδατωμένο και λαμπερό.

Πώς χρησιμοποιείται;
Βήμα 1: Δίπλωσε στις διακεκομμένες γραμμές 1 και 2 τη συσκευασία για να απελευθερώσεις τα βασικά συστατικά μέσα στη σακούλα προς τα μικρά βέλη.
Βήμα 2: Με τον αντίχειρα, πάντα προς την κατεύθυνση των βελών, πίεσε το συμπύκνωμα στο αυτί της αρκούδας ώστε τα συστατικά να αναμειχθούν καλά και να διαχυθούν σε όλη τη σακούλα.
Βήμα 3: Πριν ανοίξεις τη συσκευασία, βεβαιώσου ότι το μείγμα είναι ομοιόμορφα κατανεμημένο στη σακούλα και στην υφασμάτινη μάσκα. Αν χρειαστεί, πίεσε τη συσκευασία σαν να κάνεις μασάζ.
Βήμα 4: Άνοιξε τη σακούλα, αφαίρεσε την πλαστική μεμβράνη και εφάρμοσέ τη στο πρόσωπο να δράσει για 15 έως 20 λεπτά. Κάνε μασάζ με το μείγμα που περισσεύει για καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος από την επιδερμίδα.

ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πώς θα τα καταφέρεις;

Pure-Clay Mask Exfoliate & Refining της L'Oreal Paris

glow

Mε κόκκινα φύκια για απολέπιση και λείανση, κατάλληλη για ξηρές και άτονες επιδερμίδες, kαθαρίζει εντατικά την επιδερμίδα βελτιώνοντας ορατά την όψη της ενώ ταυτόχρονα αφήνει τους πόρους να αναπνέυσουν. Η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και λαμπερή, αποκτώντας υπέροχη όψη.

ΤΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πώς θα τα καταφέρεις;

Ultra Facial Toner της Kiehl's

Kiehls Ultra Facial Toner

Βοηθά στην βελτίωση της υφής του δέρματος ενώ προσφέρει την ιδανική προετοιμασία για την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας.
• Αφαιρεί απαλά τα υπολείμματα ακαθαρσιών ενώ παράλληλα ενυδατώνει και ανακουφίζει το δέρμα.
• Χωρίς οινόπνευμα.
• Με ισορροπημένο PH για βέλτιστο αποτέλεσμα.

ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ

Πώς θα τα καταφέρεις;

Ideal Soleil spf30 Ενυδάτωση της Vichy

af0ec78355afc768ae7855a5a5eb00bc

Μία καινοτομία της Vichy, ένα νερό υψηλής προστασίας από τον ήλιο, με δείκτη spf 30, το οποίο περιέχει υαλουρονικό οξύ. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα. Προσφέρει περισσότερη ενυδάτωση από τα συμβατικά αντιηλιακά, απορροφάται άμεσα και μάχεται τη φωτογήρανση.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Πώς θα τα καταφέρεις;

Tako Cleansing Stick - Stick Nettoyant, της TonyMoly (στα Sephora)

tako cleansing stick stick nettoyant

Στικ για το πρόσωπο που καθαρίζει τους ρύπους και αφαιρεί το μακιγιάζ. Ιδανικό για να το έχεις πάντα μαζί σου. Στα ταξίδια..στο γυμναστήριο... στο σπίτι. Εφάρμοσε σε υγρό πρόσωπο και ύστερα ξέπλυνε με άφθονο, χλιαρό νερό. Ο σωστός καθαρισμός του προσώπου είναι το σημαντικότερο βήμα για ναεισχωρήσουν τα δραστικά συστατικά της κρέμας, του ορού ή του αντιηλιακού που απλώνεις.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Chiara Ferragni: Ξέρουμε ακριβώς τι χρησιμοποίησε και πώς για το μακιγιάζ της στις Κάννες