Καλοκαιρινή λάμψη: Τέσσερα βήματα για να αποκτήσεις το άψογο natural look στο μακιγιάζ!

Καλοκαιρινή λάμψη: Τέσσερα βήματα για να αποκτήσεις το άψογο natural look στο μακιγιάζ!

Το 2018 είναι αναμφισβήτητα μια χρονιά που μας έφερε μερικά από τα πιο υπέροχα fashion και beauty trends των τελευταίων ετών! Ωστόσο, αν και πολλά μας ενθουσίασαν, μόνο ένα από αυτά κατάφερε να κερδίσει την «καρδιά» μας, διότι απλούστατα, μας βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε πως δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια -ή πολλές στρώσεις make up- για να λάμψουμε!

Ναι, το μεγαλύτερο beauty trend της χρονιάς θέλει να «αγκαλιάσεις» τη φυσική σου ομορφιά και να βρεις τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις εύκολα τα δυνατά σου σημεία. Για να πετύχουμε το άψογο natural look του Καλοκαιριού, λοιπόν, εμείς κάναμε ήδη την έρευνά μας και ξεχωρίσαμε ένα brand που μας ήρθε κατευθείαν από την ηλιόλουστη Αυστραλία: Τη BECCA.

Τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρείας κάνουν «θραύση» σε παγκόσμιο επίπεδο διότι -μεταξύ άλλων- μπορούν να τονίζουν σε χρόνο «ντετέ» τα δυνατά σημεία μιας γυναίκας. Είναι ό,τι χρειάζεσαι, δηλαδή, για να έχεις άψογη εμφάνιση, χωρίς να περνάς ατελείωτες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη και κυρίως, δίχως να επιβαρύνεις το δέρμα σου!

Τα καλά νέα είναι πως κυκλοφορούν και στην Ελλάδα από τα αγαπημένα σου Sephora και μπορείς να τα δοκιμάσεις και εσύ, με μια βόλτα σε ένα κατάστημα. Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, τότε τα παρακάτω τέσσερα beauty products αποτελούν σίγουρα ένα πολύ καλό ξεκίνημα!

1# Το κατάλληλο φον ντε τεν για λαμπερή επιδερμίδα

Το πρώτο βήμα για να πετύχεις το πιο λαμπερό και natural look στο μακιγιάζ είναι να βρεις το κατάλληλο για εσένα φον ντε τεν. Το Aqua Luminous Perfecting Foundation που δοκιμάσαμε στη BECCA είναι ένα προϊόν με απίστευτα ανάλαφρη κάλυψη που αναδεικνύει την επιδερμίδα. Πίστεψέ μας, δύο σταγόνες αρκούν για πετύχεις ένα άψογο αποτέλεσμα!

lampsi sephora 2

2# Οι μικροπέρλες που κάνουν τη διαφορά

Επόμενο βήμα είναι να εστιάσεις στην κατάλληλη βάση μακιγιάζ. Ένα από τα προϊόντα που πραγματικά λατρέψαμε είναι το Backlight Priming Filter. Πρόκειται για κάτι παραπάνω από μια απλή βάση διότι είναι εμπλουτισμένη με μικροπέρλες τριών διαφορετικών τύπων. Πώς ακριβώς λειτουργούν αυτές οι μικροπέρλες; Φιλτράρουν το φως και το διαχέουν με διαφορετικό τρόπο, χαρίζοντας έτσι στην επιδερμίδα εκτυφλωτική λάμψη. Θα το χρησιμοποιήσεις μόνο του ή κάτω από το make up και θα το ευχαριστηθείς!

lapsi sephora 3

3# Ένα blush για ιριδίζουσα λάμψη

Την έξτρα φυσική λάμψη που χρειάζεσαι θα σου τη χαρίσουν τα προϊόντα της σειράς Shimmering Skin Perfector της BECCA. Δεν περιέχουν parabens, ενώ κυκλοφορούν σε πολλές και υπέροχες αποχρώσεις, γεγονός που μας ενθουσίασε (από το Pearl μέχρι το Chocolate Geode)! Το συγκεκριμένο blush είναι απλώς «must» για το Καλοκαίρι, διότι θα σου προσφέρει μια φίνα και ιριδίζουσα λάμψη.

lapsi sephora 4

4# Ένα concealer για μάτια που ακτινοβολούν… φυσικά

Για το τέλος, αφήσαμε τα μάτια σου. Όχι διότι η φροντίδα τους δεν είναι σημαντική, αλλά ακριβώς επειδή αποτελεί την πιο βασική λεπτομέρεια για τη συνολική σου εμφάνιση. Για να αναδείξεις, λοιπόν, τη φυσική σου ομορφιά αξίζει να βρεις ένα concealer πλήρους κάλυψης. Το Under Eye Brightening Corrector θα κάνει όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα, καθώς είναι εμπλουτισμένο με παράγοντες λάμψης.

Extra tip: Για να πετύχεις ένα άψογο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε ένα σφουγγαράκι ή ένα πινέλο. Άρχισε να ταμπονάρεις κάτω από το μάτι και στη συνέχεια, βάλε το concealer. Αν θέλεις, βέβαια, να καλύψεις τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια, τότε άπλωσε πρώτα τη διορθωτική κρέμα και μετά το concealer. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις αντανάκλαση του φωτός!

lapsi sephora 5

Όποιος και αν είναι ο τύπος της επιδερμίδας σου, να θυμάσαι πως δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και εντυπωσιακό από ένα λαμπερό, natural make up look. Τώρα, λοιπόν, που το Καλοκαίρι πλησιάζει και δεν θέλεις να επιβαρύνεις το δέρμα σου, καλό είναι να βρεις τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να πετυχαίνεις με ευκολία κάθε μέρα τις πιο «ζεστές» και παράλληλα άψογες εμφανίσεις. Να θυμάσαι πως σημασία έχει να επενδύεις στη φυσική σου ομορφιά και τα δυνατά σου σημεία. Στην επόμενη επίσκεψή σου στα Sephora, λοιπόν, «τσέκαρε» τα προϊόντα της BECCA και θα μας θυμηθείς!