Λίφτινγκ ματιών #ΝOT! Μπορείς να τα καταφέρεις με το σωστό μακιγιάζ

Δήμητρα Λυγίζου-Κάρλου
Λίφτινγκ ματιών #ΝOT! Μπορείς να τα καταφέρεις με το σωστό μακιγιάζ

Είναι αλήθεια... αρκεί να έχεις όρεξη για make up lessons


Δεν χρειάζεται να τρέχεις στους πλαστικούς για να καταφέρεις να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν πιο μεγάλα και εκφραστικά. Με 9 κινήσεις μακιγιάζ και τα κατάλληλα προϊόντα που σίγουρα έχεις στο νεσεσέρ σου, μπορείς να πετύχεις αυτό που θες!1. Φώτισε την περιοχή κάτω από τα μάτια σου, αλλά και τις εσωτερικές γωνίες με λίγο κονσίλερ. Βάλε επίσης λίγο κονσίλερ πάνω και κάτω από την εξωτερική γωνία των φρυδιών σου, ακολουθώντας το τόξο τους. Με τα δάχτυλά σου ή με ένα ειδικό πινέλο, σβήσε καλά.

2. Βάλε μια ανοιχτόχρωμη σκιά στο κινητό βλέφαρο.

3. Πέρνα το κόκαλο του πάνω βλεφάρου (κατά μήκος του, με έμφαση στην εξωτερική γωνία) με μια καφέ σκιά. Σβήσ’ τη καλά με το πινελάκι, ώστε να χαθούν εντελώς τα όρια της σκιάς.

4. Χρησιμοποίησε ένα μαλακό μολύβι ματιών ή ένα eyelinier για να τονίσεις τη γραμμή των πάνω βλεφαρίδων σου, κάνοντας μια πολύ λεπτή γραμμή ακριβώς πάνω από τη ρίζα τους. «Σήκωσέ τη» ελαφρώς στην εξωτερική γωνία.

5. Πέρνα την εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου με ένα μπεζ μολύβι.

6. Βάλε highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών.

7. Βάλε αρκετή μάσκαρα.

8. Τόνισε τα φρύδια σου ελαφριά με ένα μολύβι πολύ κοντά στο φυσικό σου χρώμα.

9. Με το ειδικό βουρτσάκι, χτένισε τα φρύδια σου προς τα πάνω, «σβήνοντας» ταυτόχρονα τα σημεία που το μολύβι είναι έντονο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιτέλους έφτασε! Το άρωμα που μαζί του φέρνει πάντα το καλοκαίρι....


DPG Network