Beach waves in 1 minute! Δες πώς θα φτιάξεις τα δικό σου spray μαλλιών

Ερμιόνη Σαρρή
Beach waves in 1 minute! Δες πώς θα φτιάξεις τα δικό σου spray μαλλιών

Γιατί τα beach waves είναι το must look κάθε καλοκαιριού.

Καλοκαίρι σημαίνει ατελείωτες ώρες στην παραλία, ατημέλητο look, beach waves στα μαλλιά και… cocktails ανά χείρας! Άλλωστε αν δεν αφεθείς ελεύθερη τώρα που τα πάντα είναι υπέρ σου (ακόμη και η ηλιοκαμένη σου επιδερμίδα), πότε θα το κάνεις; Το αίσθημα του να αφήνεις τα μαλλιά σου τόσο ελεύθερα και sexy χωρίς να έχεις κάτσει άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη κάνοντας styling, είναι απλά καταπληκτικό!

Κανένα πιστολάκι, κανένα ισιωτικό μαλλιών δεν έχει θέση στη βαλίτσα σου σε αυτές τις διακοπές.Ήρθε αυτή η ώρα που θα φτιάξεις το δικό σου hairspray για beach waves και απλά θα το πάρεις μαζί σου όπου και αν πας.

Για να φτιάξεις το δικό σου spray θα χρειαστείς:

1 φλιτζάνι χλιαρό νερό

2 έως 4 κουταλάκια του γλυκού αλάτι θαλάσσης

1 κουταλάκι του γλυκού gel για τα μαλλιά ή gel αλόης

1/2 κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο ή conditioner- κι αυτό γιατί πρέπει να εξισορροπηθεί η ξηρότητα- αφυδάτωση που προκαλείται από το αλατόνερο στα μαλλιά.

Μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων της αρεσκείας σου– αν θέλεις για πιο μυρωδάτο αποτέλεσμα-.

Εκτέλεση:

Γέμισε ένα μπουκάλι βαποριζατέρ με 1 φλιτζάνι νερό. Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις χλιαρό νερό για να διαλυθεί καλύτερα το θαλασσινό αλάτι και το λάδι ή το conditioner. Πρόσθεσε το gel αλόης και τα υπόλοιπα υλικά και ανακίνησε καλά, μέχρι να διαλυθούν όλα τα συστατικά. Μπορείς να φυλάξεις το hair spray το στο ψυγείο για 2-3 μήνες. Aka για όλο το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Hello beach waves, hello summer....

Αυτό το διάβασες;

Στο scrub μαλλιών λέμε «ναι» και σου βρήκαμε την καλύτερη σπιτική συνταγή