Έχεις μία μπανάνα που μοιάζει με αυτή; Μπορείς να κάνεις την πιο τέλεια μάσκα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Έχεις μία μπανάνα που μοιάζει με αυτή; Μπορείς να κάνεις την πιο τέλεια μάσκα

Κάνε το σαββατιάτικο beaute σου με υλικά που έχεις στο σπίτι!

Οι μπανάνες είναι το αγαπημένο φρούτο των περισσότερων. Τις παίρνουμε μαζί μας στη δουλειά, τις βάζουμε στο γιαούρτι μας, τις βάζουμε σε ψωμί με μέλι… Κάνουν καλό στην υγεία και είναι ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ! Όταν ωστόσο αρχίζουν και μαυρίζουν πολύ προτιμάμε να τις κάνουμε banana bread ή να τις πετάμε… Περίμενε! Πριν πετάξεις την πολύ ώριη μπανάνα σου, δες μία μάσκα που μπορείς να κάνεις!

over ripe bananas e1429012075388

Βλέπεις, οι μπανάνες έχουν βιταμίνη C και A και κάνουν θαύματα για το δέρμα. Επίσης, είναι σούπερ ενυδατικές και, αν τις συνδυάσεις με τα σωστά υλικά, μπορείς να δεις τεράστια διαφορά αμέσως! Για να κάνεις λοιπόν τη μάσκα σου θα χρειαστείς…

lemon baking soda

Την ώριμη μπανάνα σου, μία κουταλιά μαγειρική σόδα και τον χυμό από ένα λεμόνι. Ανάμειξε τα υλικά σου σε ένα μπολ μέχρι να δημιουργηθεί μία ομοιόμορφη πάστα και στη συνέχεις βάλε αυτή την πάστα στο πρόσωπο. Χαλάρωσε για 10 λεπτά και ξέβγαλε με άφθονο νερό. το δέρμα σου αυτόματα θα δείχνει πιο λαμπερό αφού η μαγειρική σόδα θα κάνει απολέπιση, πιο ενυδατωμένο και αναζωογονημένο μιας που η μπανάνα θα κάνει το θαύμα της και θα παρατηρήσεις πιο ομοιόμορφο χρώμα χάρη στο λεμόνι. Α! και αν έχεις δύο μπανάνες… Βάλε μία στο μπλέντερ με λίγο γιαούρτι και φόρα το μείγμα στα μαλλιά σου για ενυδάτωση! Καλό ΣΚ!