Η Anastasia Achilleos συναντά τον ορό της Olay

Η Anastasia Achilleos συναντά τον ορό της Olay

Είναι η αισθητικός των διασημοτήτων και εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τον ορό Regenerist στοχευμένης δράσης τριών σημείων της Olay, που συνιστά τη χρήση του στο πλαίσιο αντιγηραντικής περιποίησης για τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, ως την προτιμώμενη επιλογή πριν να καταφύγει κανείς σε δραστικές αισθητικές επεμβάσεις.

Η Anastasia δείχνει το μασάζ τριών βημάτων, το οποίο επιτρέπει την καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος από την επιδερμίδα.

Βήμα 1ο: Ταμπονάρισμα
Βάζετε δύο δόσεις ορού στοχευμένης δράσης τριών σημείων Regenerist στα δάχτυλά σας. Ζεσταίνετε τον ορό απαλά με κυκλικές κινήσεις ανάμεσα στα δάχτυλα και μετά σε μια καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, τον απλώνετε με ταμποναριστές κινήσεις σε όλο το μέτωπο.

Στη συνέχεια, μετακινείτε τα δάχτυλά σας στην περιοχή γύρω από τα μάτια και ταμπονάρετε με κυκλικές κινήσεις και στη γέφυρα της μύτης, κατά μήκος των ζυγωματικών προς τα αυτιά. Τώρα, περάστε γύρω από τα χείλη προς το πηγούνι, πάντα ταμποναριστά.

Τέλος, σταυρώστε τα χέρια σας και βάλτε με τον ίδιο τρόπο, ορό στο λαιμό και το ντεκολτέ.

Βήμα 2ο: Πιέσεις
Ακολουθώντας τη «διαδρομή» του 1ου βήματος, ξεκινήστε και πάλι από το μέτωπο, αυτή τη φορά πιέζοντας απαλά και κρατώντας κάθε πίεση για 3 δευτερόλεπτα -επιτρέποντας έτσι στο δέρμα να απορροφήσει τον ορό.

Επαναλάβετε την διαδικασία του «πιέζω-κρατώ» στην περιοχή των ματιών, στα μάγουλα και μετά στη σημαντική περιοχή του ντεκολτέ. Πιέστε και κρατήστε μετρώντας μέχρι το 3!

Βήμα 3ο: Πέρασμα/Σάρωμα
Βάζετε και πάλι ανάμεσα στα δάχτυλά σας μια δόση ορού, το ζεσταίνετε και το βάζετε στο μέτωπο. Με κυκλικές κινήσεις προς τα πάνω, περάστε τον ορό στο μέτωπό σας, μετά κάντε πέρασμα στην περιοχή των ματιών, κρατώντας όπου είναι έντονες οι λεπτές γραμμές.

Μετά «γλιστρήστε» τα χέρια σας και κάτω προς το στόμα. Στο πηγούνι, σταυρώστε τα χέρια σας, γλιστρήστε τα προς το πίσω μέρος του λαιμού και κυλήστε προς το ντεκολτέ μέχρι το στήθος.