Διάβασε πώς θα απαλλαγείς από τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια με 2 κινήσεις

8 SHARES

Είναι απλό και θα σου πάρει μόλις 10’’

Τα πρηξίματα κάτω από τα μάτια είναι ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε οι περισσότερες. Πρόκειται για θέμα κληρονομικό πολλές φορές αλλά εξαρτάται και από τις συνήθειές μας όπως πχ το αν πίνουμε αρκετό νερό ή αν ξενυχτάμε! Τι γίνεται λοιπόν με αυτές τις σακούλες; Πως μπορούμε να τις καταπολεμήσουμε; Το πολύ νερό και η ξεκούραση επιβάλλονται και οι κρέμες βοηθούν αλλά δεν κάνουν θαύματα. Θαύματα κάνει το λεμφικό μασάζ! Η λέμφος ορίζει την κατακράτηση των υγρών και ενεργοποιώντας τη με λίγο μασάζ, μπορείς να μειώσεις τα πρηξίματα κατά πολύ! Όχι, δεν σκοπεύουμε να σου προτείνουμε εβδομαδιαία ραντεβού στην αισθητικό. Το λεμφικό μασάζ μπορείς να το κάνεις και μόνη σου γιατί είναι πολύ απλό!

Agnes B emn F14 001

Χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά σου, ξεκίνα να ασκείς ελαφριά πίεση στην περιοχή κάτω από τα μάτια και να φέρνεις απαλά τα χέρια σου προς τους κροτάφους. Έπειτα, συνεχίζοντας την ελαφριά πίεση, φέρε τα δάχτυλά σου παράλληλα με το αυτί σου και με φορά προς τα κάτω. Να δες…

APPROVAL

Με αυτό τον τρόπο θα αποσυμφορήσεις τη λέμφο και θα μειώσεις τα πρηξίματα. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα jade roller αντί για τα χέρια σου και πάντα μαζί με την κρέμα ματιών σου. Μάλιστα, μπορείς να φυλάξεις την κρέμα σου στο ψυγείο και να τη φοράς παγωμένη καθώς το κρύο επίσης βοηθά στα πρηξίματα. Δες τώρα πέντε αγαπημένες μας κρέμες ματιών και κάνε μασάζ στον εαυτό σου αύριο το πρωί!

Διάβασε ακόμα: Tο πράσινο κονσίλερ είναι αυτό που λείπει από το ανοιξιάτικο νεσεσέρ σου

 

8 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ