Δεν θα πιστεύεις τι μπορεί το γάλα να κάνει για την επιδερμίδα σου

1 SHARE

Μην το πιεις, φόρεσέ το!

Τα DIY Projects είναι πολύ αγαπημένα μας. Μας αρέσει να δοκιμάζουμε all natural συνταγές και συνεχώς ανακαλύπτουμε νέες αλλά δεν τις κάνουμε όλες. Είναι κάποιες που δεν μας πείθουν… Είτε είναι πολύ απλές, είτε μοιάζουν επικίνδυνες, είτε φαίνονται απλά χάσιμο χρόνου, μερικές συνταγές για σπιτική περιποίηση απλά δεν μας συγκινούν. Το ίντερνετ ωστόσο, πολλές φορές διαφωνεί μαζί μας. Πάρε για παράδειγμα την μάσκα με γάλα…

eiliv sonas aceron 1379537 unsplash

Είναι μία πανεύκολη μάσκα που δεν μας έπειθε γιατί παρά ήταν απλή για να κάνει πραγματικά τόσο μεγάλη διαφορά όσο λέει ο κόσμος του ίντερνετ. Την εκθειάζουν ωστόσο όλοι και έτσι είπαμε να τη δοκιμάσουμε το ΣΚ που μας πέρασε μιας που δεν είχαμε κάποιο DIY project προγραμματισμένο. Τι απαιτεί; Ένα μικρό πετσετάκι και πλήρες γάλα.

haren washcloth white 0604184 PE681128 S4

Βουτάς το πετσετάκι στο πλήρες γάλα και στη συνέχεια το βάζεις επάνω στο πρόσωπό σου χαλαρώνοντας για 10 λεπτά. Σύμφωνα με όσες το δοκίμασαν, το δέρμα δείχνει σαφέστατα πιο λαμπερό, πιο ενυδατωμένο, πιο υγιές και πιο λαμπερό μέσα σε μόλις δέκα λεπτά. Μουλιάσαμε λοιπόν ένα πετσετάκι σε πλήρες γάλα και για δέκα λεπτά αντέξαμε τη γαλακτώδη μυρωδιά (σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι)… Το αποτέλεσμα απλά μας κατενθουσίασε. Όντως, μόνο σε δέκα λεπτά το λακτικό οξύ απολέπισε όλα τα νεκρά κύτταρα και η βιταμίνη D χάρισε στην επιδερμίδα μας μία υπέροχη λάμψη και ενυδάτωση. Είναι η μάσκα που θα κάνουμε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και σου τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα.

Διάβασε ακόμα: Ναι, ο καθημερινός σου καφές μπορεί να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ