We went there! 2 tips για να καταπολεμήσεις την ακμή στα οπίσθια

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
We went there! 2 tips για να καταπολεμήσεις την ακμή στα οπίσθια

Σιγά να μην ντραπούμε!

Η ακμή στο πρόσωπο είναι από τα πιο εκνευριστικά πράγματα εκεί έξω. Η ακμή στο σώμα είναι ακόμα χειρότερη, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Σπυράκια μπορεί να εμφανιστούν στο στήθος, στην πλάτη και… στα οπίσθια και με αυτά θα ασχοληθούμε σήμερα. Βλέπεις, τα σπυράκια που έχεις εκεί δεν είναι ακριβώς ακμή. Οι θύλακες του χνουδιού που έχεις στην περιοχή μολύνονται και έτσι δημιουργούνται ερεθισμοί και σπυράκια. Το κακό είναι πως δεν μπορείς να τα αποφύγεις κυρίως αν κάνεις γυμναστική. Το καλό είναι πως μπορείς να τα καταπολεμήσεις και να τα ξεφορτωθείς άμεσα. Θα σου πούμε πως….

roberto nickson 1070136 unsplash

Το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να απολυμάνεις την περιοχή. Μην γελάς, πρέπει! Τα βακτήρια από το δέρμα σου δημιουργούν το πρόβλημα και το καλύτερο για να τα καταπολεμήσεις είναι ένα αντισηπτικό σπρέι. Το Synchroline, Aknicare Chest & Back Spray Emulsion είναι ό, τι πρέπει για την περίσταση. Έπειτα πρέπει να φροντίσεις το δέρμα σου στο μπάνιο.

Synchroline Aknicare Chest Back Spray Emulsion

Ναι θα καθαρίσεις εννοείται την περιοχή όμως το αφρόλουτρό σου δεν θα κάνει τη δουλειά που πρέπει. Για τις φορές εκείνες λοιπόν που τα οπίσθιά σου θέλουν… άλλη φροντίδα, προτείνουμε ένα αφρόλουτρο για επιδερμίδες με ακμή και το καλύτερο που έχουμε δοκιμάσει είναι το The Body Shop, Tea Tree Body Wash. Έχει ήπια αντισηπτική δράση και θα θέλεις να το χρησιμοποιείς συνέχεια. Τέλος, το αντηλιακό είναι απόλυτο Must!

The Body Shop Tea Tree Body Wash

Η ακμή υποτροπιάζει στον ήλιο και τα σπυράκια μετατρέπονται σε πανάδες συνεπώς δεν πρέπει να παραλείπεις το αντηλιακό όταν είσαι στην παραλία. Αλλά αυτό το ξέρεις ήδη… και το κάνεις!

Διάβασε ακόμα: To μυστικό που θα κάνει τα λεπτά μαλλιά σου πιο γεμάτα δεν είναι αυτό που νομίζεις!