Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Δες 5 εύκολα up do που μπορείς να κάνεις πανεύκολα μόνη σου

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Δες 5 εύκολα up do που μπορείς να κάνεις πανεύκολα μόνη σου

Το δεύτερο wedding season ξεκίνησε και είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Ο Σεπτέμβριος είναι το δεύτερο wedding season. Οι προσκλήσεις για γάμους σταματούν τον Αύγουστο και ξεκινούν πάλι τον Σεπτέμβριο που ο καιρός είναι πιο γλυκός και τα τρεξίματα μας αρχίζουν και πάλι. Τι θα βάλουμε; Πως θα βαφτούμε; Πως θα χτενιστούμε; Εμείς είμαστε εδώ… ξανά! Έχουμε τις τέλειες προτάσεις και θα ξεκινήσουμε με τα μαλλιά. Μιας που ακόμα κάνει ζέστη, βρήκαμε πέντε κομψά up do που μπορείς να κάνεις μόνη σου και μάλιστα πανεύκολα. Πάμε να τα δούμε παρακάτω και αύριο θα μιλήσουμε για το μακιγιάζ…

Allude bbt F14 007

Μισό ελεύθερο up do
Ξεκίνα να πιάνεις τα μαλλιά σου αλλά μην τα τυλίξεις όλα. Άσε την ουρά του κότσου ελεύθερη στον αυχένα σου και στερέωσε με τσιμπιδάκια. Είναι ένα χτένισμα τέλειο για φορέματα ή τοπ με ανοιχτή πλάτη!

Dolce e Gabb bbt F14 032

Το up do κοτσίδα
Πλέξε μία κοτσίδα χαμηλά στον αυχένα σου και στη συνέχεια τύλιξέ τη σε έναν χαμηλό κότσο στερεώνοντας με τσιμπιδάκια. Είναι το ιδανικό χτένισμα για όλα σου τα ρομαντικά σύνολα!

Lepore bbt S15 009

Το ψηλό up do
Εδώ χρειάζεσαι όγκο και θα σου προτείναμε να ψεκάσεις όλα σου τα μαλλιά με ξηρό σαμπουάν πριν τα πιάσεις πολύ ψηλά. Εδώ δεν χρειάζονται τσιμπιδάκια, όσο πιο ατημέλητος είναι αυτός ο κότσος, τόσο το καλύτερο.

Reem Acra bty S16 002

Το up do με μαντήλι
Προσθέτοντας ένα μαντήλι στο χτένισμά σου το κάνεις πιο ανάλαφρο, τόσο καλοκαιρινό όσο πρέπει και κομψό. Είναι ιδανικό για να συνοδεύσεις τα πιο απλά φορέματα που μπορεί να θέλεις να φορέσεις.

Suno bbt F15 011

To μισό up do
Πιάσε μία χαμηλή αλογοουρά και στη συνέχεια δίπλωσέ και στερέωσέ τη με μία μπαρέτα. Βάλε ζελέ στα μπροστινά μαλλιά για ένα sleek αποτέλεσμα και άσε το πίσω μέρος πιο ατημέλητο.

Διάβασε ακόμα: Autumn Colors part #3: Οι κοκκινομάλλες θα γίνουν πιο… φυσικές την επόμενη σεζόν!