Το δέρμα σου δείχνει θαμπό και κουρασμένο; Διάβασε πως θα το κάνεις να λάμψει σε δευτερόλεπτα

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
Το δέρμα σου δείχνει θαμπό και κουρασμένο; Διάβασε πως θα το κάνεις να λάμψει σε δευτερόλεπτα

Ένα πολύ απλό hack που θα κάνεις ξανά και ξανά

Υπάρχουν μερικές ημέρες που ξυπνάς και το δέρμα σου δεν είναι στα καλύτερά του. Οι αιτίες είναι πολλές… Μπορεί να μην έχεις πιει πολύ νερό ή μπορεί να ήπιες πολύ αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ. Ίσως είσαι κουρασμένη, ίσως όμως και να μην έχεις ακολουθήσει κατά γράμμα την περιποίησή σου. Οτιδήποτε και αν συμβαίνει στόχος σου είναι να αποκτήσεις δροσερό και λαμπερό πρόσωπο και ξέρουμε πως θα το κάνεις. Με ένα πολύ εύκολο τρικ μπορείς να έχεις τέλειο αποτέλεσμα και να χαρίσεις θρέψη στο δέρμα σου. Πιες ένα μεγάλο ποτήρι νερό και διάβασε παρακάτω…

water glow gel foundation sizzle 13

Αυτό που χρειάζεται το δέρμα σου είναι ενυδάτωση και λάμψη και το λάδι προσώπου θα σου χαρίσει όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα. Δεν είναι όμως άμεσο το αποτέλεσμα… Για να εκμεταλλευτείς τις ιδιότητες του λαδιού και να αποκτήσεις άμεσα λαμπερό δέρμα δεν έχεις παρά να ρίξεις μερικές σταγόνες λάδι μέσα στο μεικάπ σου! Βάζοντας μόλις δύο σταγόνες λάδι μέσα στο foundation σου το βοηθάς να απλώσει καλύτερα, δίνεις στο δέρμα σου τέλεια λάμψη υγείας και επιτρέπεις στο λάδι να κάνει τα… «μαγικά» του όλη την ημέρα!

ADADS

Τα αγαπημένα μας λάδια είναι από αριστερά το Bioderma, Skin Best Liquid Glow, το Korres, Wild Rose Oil και το Estee Lauder, Advanced Night Repair Mask-In-Oil. Το τελευταίο μην το φοβηθείς επειδή προορίζεται για βραδινή χρήση, κάνει θαύματα μαζί με το μεικάπ σου.

Teatum Jones ham S17 006

Ανάμειξε τα δύο προϊόντα πολύ καλά στο χέρι σου, εφάρμοσέ τα με ένα πινέλο για maximum αποτέλεσμα και απόλαυσε τη λάμψη στο πρόσωπό σου. Θα σου αρέσει τόσο πολύ που θα το κάνεις καθημερινά!

Διάβασε ακόμα: Γύρισες με πανάδες από τις διακοπές; Αυτά τα μεικάπ μπορούν να τις καλύψουν